Рідкі матові тіні чи заміна Luxvisage +свотчі порівняння
Bless Beauty Matte Eyeshadows
Bless Beauty – це польський 🇵🇱 бренд косметики. Про ці тіні я дізналася з оглядів дівчат 👩🏼🦰 у makeup club, у відгуках 📋 деякі з них порівнювали з рідкими тінями від Luxvisage. Знаю що зараз багато хто шукає їм заміну, мені стало теж цікаво їх порівняти.
Особливості Matte Eyeshadows від Bless Beauty:
- інтерпретовані широкою палітрою відтінків;
- ніжна консистенція рівномірно наноситься без плям і розводів;
- миттєво схоплюються, не розтікаючись;
- просто нашаровуються та розтушовуються за потреби;
- зовсім не дисонують з іншими видами декоративної косметики;
- оптимальні для індивідуального та комбінованого використання;
- приваблюють неперевершеним матовим фінішем;
- мають насичену пігментацію і підвищену стійкість;
- не осипаються і не скочуються через несприятливі погодні умови;
- не потребують корекції впродовж дня;
- просто змиваються засобами для зняття макіяжу;
- оснащені фетровим аплікатором;
- підходять для роботи зі всіма типами шкіри;
- без компонентів, що провокують подразнення та почервоніння.
Пакування: Мені дуже сподобалося оформлення цих тіней, таке дівчаче. Матовий пластик, з рожевим ковпачком, сам тюбик невеликого розміру, дуже компактний, поміститься в будь-якій навіть не великій сумочці. Спонжик для нанесення тіней невеликий та зручний у використанні, скошений з одного боку. Об'єм упаковки 2,5ml
Мій відтінок 04 Bless Beauty, це нюдовий бежево-коричневий відтінок з холодним підтоном. На деяких фото в залежності від освітлення, виглядає навіть трохи як світлий тауп
Коли я тільки нанесла тіні на очі, на моїй шкірі колір здався дуже світлим, більше схожим на тональний крем. Але як тільки тіні почали застигати, відтінок почав темніти, тому свотчі можуть вирізнятися, залежно від того, в який момент було зроблено фото. Нижче фото та відео відтінку коли тіні вже застигли, але не розтушовані ⬇️ гортайте карусель ➡️
Порівняння відтінків з Luxvisage 🌈
Також додаю фото та відео порівняння з Luxvisage Matt Tint Waterproof у відтінках 103, 105, 106
Bless Beauty 04 при висиханні більше по відтінку на свотчі схожі з Luxvisage 105, але трохи світліше, щось середнє між 103 та 105
Мені здається що відтінок 05 буде схож з 106
На фото у каруселі все відтінки Bless Beauty при різному освітленні, можливо комусь стане в нагоді
Порівняння якісті
Мені здається після висихання, що на відміну від Luxvisage, Bless Beauty трохи щільніше.
Bless Beauty більш стійкі і схоплюються швидше, для порівняння я додала фото в каруселі, що буде з тінями якщо через кілька хвилин після нанесення по них кілька разів провести пальцями. Видно, що Bless Beauty зовсім не розмазалися. Вони добре розтушовуються, не відчуваються на повіках, не створюють зморшок, дуже комфортні в носінні.
Без бази тримається на мені весь день, не розмазуються, у складці віку не забиваються. На фото тіні 04 через 11 годин
Змиваються ці тіні без проблем звичайною міцелярною водою 💦
Хочу придбати ще один або 2 відтінка 😉
А які ваші улюблені рідкі тіні, які не стягують шкіру повіка?
Коментарі (0)