burihuginn

Найдорожче, але чи найкраще?

Найдорожче, але чи найкраще?

Почну з Yves Saint Laurent All Hours Foundation. 💅Рік тому без ніяких сумнівів придбала цю тональну основу передивившись купу відгуків на ютубі та в тікток, і дууууже чекала коли вона буде в мене в руках, адже заявлено і про spf 39, і доглядові компоненти у складі, І ЗВИЧАЙНО Ж ДУЖЕ КРАСИВА БАНОЧКА.

Але з першого ж використання кохання не склалось – на мені основа окислилась і стала дуууже рудою, пробувала спочатку на палітру її видавити – результат такий самий, просто від контакту з повітрям. До пари придбала аджастер щоб хоч якось використовувати цей тон і ситуація виправилась, та відчуття вже не ті☹ (заради справедливості скажу що більше ні в кого такої проблеми не зустрічала, тому може тільки мені так «повезло»).

Curly Shyll Babassu Oil. 💆‍♀️ Історія почалась з рекомендації трихолога і це найкраща олійка для волосся яка в мене була. Олійка флюїдна, не обтяжує волосся і вперше в мене чіткий зріз тримався більше ніж півроку, бо волосся не обламувалось. А який приємний запах… Однозначно рекомендую, бо ціна за об’єм 100мл доволі виправдана, адже за 9 місяців активного користування я не використала і половини баночки.

Juliette Has A Gun Not a Perfume. ☁️Вперше придбала на розпив і одразу ж зрозуміла що треба повнорозмір. Не можу надихатись цим ароматом. Ніжний, чистий, ненав’язливий. Дуже щаслива що знайшла його, він для мене ідеальний ❤️‍