Натуральний дез одорант в незвичному форматі від Najel
Твердый дезодорант с ароматом манго и цитруса
Такий дезодорант я пробую вперше, багато різних я знаю, від сольових до роликових. Проте дезодорант, який треба наносит як крем - досить цікаво та незвично.
Основні складники це біла глина та порошок тапіоки, які мають абсорбуючий вплив. Засіб не містить алюмінію та на 100% є веганським.
Дезодорант в маленькій скляній баночці з яскравою наліпкою і логотипом бренду. Всереди ні плотна текстура, схожа на м'який віск, проте зі складу зрозуміло, що це глина. А консистенція, яка має наче маленькі піщінки - це порошок тапіоки. Доречі текстурою нагадує липовий мед, але не липкий.
За рахунок своєї консистенції його зручно діставати лопаткою, якої нажаль немає у комплекті. але в мене є своя з якогось крему. Легко береться на лопатку і наношу на чисту та суху шкіру пахв.
Розмазую рукою по шкірі і буквально за секунди він наче розчиняється на шкірі, навіть непомітні оку порошкові частинки.
З його використанням шкіра довше залишається сухою та гладкою. На одязі немає плям. А його аромат - солодкий цитрус, гарно перешкоджає появі неприємного пітливого запаху.
При регулярному використані помітила, як шкіра під пахвами в принципі зменшила потовиділення.
Коментарі (0)