МОЇ Б’ЮТІ-СКАРБИ, ЯКИМ МІСЦЕ У СЕЙФІ
Я тільки нещодавно морально почала собі дозволяти дорожчі засоби ніж купувала раніше. Тому їх в мене ще не так багато, але я їх дуже люблю.
- Poetry Home Theatre De Monaco - парфумований лосьйон для тіла. Це відносна новинка в моїх засобах, але він мені сильно запав в сердечко. Як сказав чоловік запах дорогого готелю, який дуже довго тримається на шкірі, залиша.чи шлейш. Навіть ніякі парфуми не потрібні. Хочу тепер ще спробувати їхні гелі для душу, бо мені здається вони варті кожної копієчки.
- Manyo Factory Fresh Moist BB SPF29 PA++ - зволожувальний ВВ-крем "Свіжі трави". Він теж відносно нещодавно в мене з'явився, але полюбився. Дає легке перекриття не відчувається на шкірі, конкурет моєму Purito. Випадково побачила його в асортименті бренду і тепер він в мене)
- Біо-хайлайтер/рум'яна для обличчя від Unico - давно вони в мене були в хотілках і довго я на них жаліла коштів, але тепер овни в мене і вони такі ніжні. Цей ніжний відтінок в поєднанні з шимером додає шкірі свіжості та ніжності, стоврюючи приємний оку рум'янець.
Що з мої любимок пробували або що хотіли б спробувати?
Коментарі (0)