#mostexpensiveproductsmakeupclub
Таки знайшла, про що розповісти
До завершення конкурсу залишилось декілька годин, аж раптом я вирішила, що мені теж є про що розповісти. Серед моїх доглядових засобів немає чогось занадто дорогого за ціною. Зазвичай це гарні, але бюджетні продукти. Але я пригадала слова красуні Sofiia_Ts про те, що люксовість можна визначати не тільки за ціною, а й за зусиллями, що були вкладені у розробку продукту: у те, як він виглядає, у якому він пакованні, і чи відповідає він стандартам та вимогам. А ще люкс - це користь продукту і задоволення від його використання.
Отже, ось мої скарби - помірно дорогі за вартістю та цінні особисто для мене✨
Палетка для брюнеток від Couleur Caramel
Взагалі-то це набір для брів, але я купувала його для повік, бо мені дуже сподобалися кольори. Вони універсальні, вони гарно пігментовані, вони добре тушуються та легко змиваються пінкою для вмивання. А ще ця палетка, як і вся косметика Couleur Caramel, не тестується на тваринках та має сертифікат COSMEBIO, що підтверджує натуральний склад косметики.
Цій палетці вже декілька років. Вона вже давно прострочена, але я все ще час від часу нею користуюся і ніжно її бережу.
Кварцевий шкребок для масажу обличчя від BlackTouch
Цей шкребочок також придбала декілька років тому, ще у старому дизайні. Він приїхав у красивій стильній коробочці та з м’якеньким брендовим мішечком для зберігання. Паковання дійсно люксове, як і якість шкребка. Виготовлений із натурального кварцу і має золотисте гравіювання, яке за роки користування й миття із милом анітрохи не стерлося. Масаж із ним - це дуже приємний ритуал, що допомагає швидше зійти ранковим набрякам та покращує настрій.
Парфумована вода Cherry Osaka від Avenue Des Parfums
Перлинка моєї невеличкої колекції парфумів. Я рідко користуюся парфумами, тож за довгий час це перший повнорозмірний фракон. Обраний за описом та пірамідою, він закохав у себе з першого пшику. Звабливий, чуттєвий, п’янкий аромат. Смачна суміш із вишні, мигдалю, лікеру, сливи та прянощів. Важливий факт: бренд Avenue Des Parfums не тестує свої продукти на тваринках.
Детальний допис про Cherry Osaka туть: https://club.makeup.com.ua/post/47906/
Дякую за увагу 🫶
Коментарі (0)