AsyaFox

#mostexpensiveproductsmakeupclub

Привіт, це Ася! Як завжди, повз челендж мені дуже важко пройти, тому тут без моєї участі взагалі ніяк :)

Я така людина, що вартість засобів для догляду для мене на другому місці, а на першому - якість, та щоб конкретно на мені продукт/девайс діяв. Тому в моєму дописі ви не побачите предметів розкоші, але дізнаєтесь про дійсно класні продукти які я хочу порадити вам.

1. Дарсонваль

Портативна Дарсонваль DarsoLine 4.0 підходить для вирішення проблем зі шкірою різного типу.

Пристрій використовується для зменшення подразнень, усунення запального ефекту, боротьби з акне і постакне, підтяжки шкіри, поліпшення кровообігу, звуження пор, насичення шкіри киснем, загоєння ран, вироблення колагену. Для мене цей пристрій знахідка - він значно покращує стан волосся та обличчя ❤️

*вартість: 1790грн

2. Лосьон Victoria's Secret Heavenly Fine Fragrance Lotion

Я перепробувала немало кремів для тіла від VS але цей, запав мені в сердечко назавжди. Він не має типового «божественного» аромату як більшість засобів бренду, але його дія це щось неймовірне. Він робить шкіру тіла мʼякою та шовковистою ніби після салонних процедур! Це Вау!

*вартість 1895грн

3. Gucci Bloom Acqua Di Fiori 50ml

Моя олюблена туалетна вода, що своїм настроєм переносить на квітучу весняну галявину де з одного боку густий буяючий ліс, а з іншого, гірські будиночки наповнені теплом всередині та сухими травами на горищах.

Якщо вас зацікавив аромат, ось більш детальний опис про нього:

Acqua Di Fiori представляє нову главу Gucci Bloom. Додавання зеленого гальбанума і ніжних бутонів чорної смородини привносять в оригінальну композицію м'яку свіжість ранкових пелюсток і акватичний мотив. Композиція покликана оспівувати автентичність, життєрадісність і енергію молодості.

верхні ноти: фантастичний гальбанум, чарівні нотки бергамота, листи чорної смородини та освіжаючий лимон; середні ноти: тубероза, ніжні квіти жасмину, жимолість, срібляста конвалія і магічні властивості фрезії; базові ноти: чарівний мускус та сандал.

Всім дякую за увагу! Планую зробити окремий допис про дарсонваль, якщо це для вас цікаво, дайте знати в коментарях!