getejra

моя найбільша хотючка - метеорити Guerlain

моя найбільша хотючка - метеорити Guerlain
моя найбільша хотючка - метеорити Guerlain

Нарешті у мене з'явилось натхнення на цей допис. Я не хочу тримати інтригу до кінця допису тому одразу скажу так: чи купила б я меторити ще раз? - так. чи відповіли вони моїм очікуванням? -ні.

Тут не буде розбору складів та порівння фізичних характеристик (це вже 1000+ разів зроблено до мене і значно експертніше), а лише мої враження від використання.

саме так на стільчиках і стоять баночки з кульками у мене в квартирі на полицях - тішать око)

моя найбільша хотючка - метеорити Guerlain
моя найбільша хотючка - метеорити Guerlain

Дизайнеру, який придумав зовнішній вигляд метеоритів, точно повинні були присудити якусь премію у маркетингу -на мою думку саме зовнішіній вигляд продає ці засобі за такі гроші. Заради цікавості я ще й взяла для порівння кульки від avon.

я не робила ці фото для допису, просто тішилась як дитина подарунку) але на них хоч трохи видно результат після нанесення пудри, так як вдома я не змогла передати своєю камерою хоч якийсь ефект.

І куди ж мез бого головного б'юті-експерта та критика) багато хто скаржиться на аромат - котку він подобається, переіодично підходить і нюхає, коли баночки відкриті. Читала, що зараз аромат змінився- особисто я не відчуваю великої різниці, вони пахнуть дуже схоже, легким ненав'язливим квітково-косметичним ароматом.

Пробувала зробити фото на сонці, але тоді взагалі нічого не помітно)

Ліва сторона обличчя. Одразу скажу -не шукайте різницю між тонами -ви її не помітите) я її і вреалі не помітила і ось саме це стало для мене справжнім розчаруванням. Тобто саме за тон 02 було переплачено 500 грн і виявилось, що дарма. Можливо, на інших кольорах шкіри буде хоч якась помітна різниця, на мені -жодної.

Красиве якісне виконання засобу, кульки всі різних розмірів. Дуже пилять при нанесенні. Я наклала стільки шарів кожної кульку на руку, що аж втомилась - але все одно їх праткично не видно.

Крім візуальної різниці між баночками тут ще й на 5 г більше та трохи інший запах. Не знаю чому, але він коштує дешевше. Лише одна коричнева кулька дала тріііішечки темніший ефект на руці, але при тому на шкірі обличчя жодної зміни.

Права сторона обличчя. На вилицях додатково нанесені кульки від ейвон -вони дають хоч якийсь ефект видимості як румяшки.

Цей продукт більше для настрою та декоративності, ніж несе якусь практичну функцію. Знову ж таки - це лише моя суб'єктивна думка, у вас може бути інший колір шкіри та інші враження) На мені ніхто не бачить нанесених метеоритів. Можливо шкіра виглядає трішки матовіше і оксамитовіше -а можливо це ефект плацебо - ну має ж хоч якось працювати 50 доларів))))) Чи варто було купувати другу баночку в тоні 03? якщо як прикрасу для квартири -то так))) якщо для засобу декоративки іншого тону - точно ні. Краще б взяла палетку Денони I NEED A NUDE, або кілька однушок максимально схожих на ті неймовірні спаркли з неї) Тепер у мене закритий гештальт та запас метеоритів на все життя, радує що це сухі текстури))) і ще - занадто завищена ціна на товар, тут не йдеться про ціна=якість, ви повинні це розуміти. При здоровому глузді я не дала б за цей продукт більше 1000 грн від цього бренду, та гривень 300-400, наприклад, від ейвелін. Але де я і де здоровий глузд 😇 Тому якщо ви дуже хочете метеорити - ловіть акції. Найдешевше за літо я бачила тон 03 за 1520 і тоді його не взяла, бо була впевнена, що він мені буде затемний (ха-ха).