Розслаблювальний міст для тіла та постільної білизни Avon Planet Spa Sleep Serenity Pillow Mist
Приємні сни з ароматом для постільної білизни
Практично кожна людина займається пранням своєї постільної білизни з кондиціонером для того, щоб білизна була м'яка і приємно пахла. Якщо таку білизну відразу постелити на ліжко, то аромат чується кілька днів, а якщо прибрати в шафу на зберігання, то аромат, на жаль, випаровується і залишається лише приємна м'якість.
Ось для таких випадків, коли постільна білизна перестає пахнути, я використовую спеціальні спреї. Для того, щоб процес засинання проходив швидко і м'яко, фахівці знаменитого бренда Avon створили спеціальний засіб - Sleep Serenity Pillow Mist, який входить у серію косметичної продукції Planet Spa. У складі формули - унікальні властивості ефірних олій, які заспокійливо діють на нервову систему. Ароматна композиція Avon Planet Spa Sleep Serenity Pillow Mist звучить м'яко і легко, дарує відчуття умиротворення. Занурює в стан спокою і гармонії. Ще кілька вдихів, і ніжні обійми Морфея заколишуть вас до самого ранку. Я обожнюю подібні засоби, користуюся ними дуже часто, тому що люблю приємні аромати.
Флакон: дуже зручний флакон-спрей, добре лежить у руці та чудово дозує засіб. Мені достатньо лише двох пшиків, щоб оновити аромат ліжка. Слідів не залишає і миттєво висихає. Об'єм 100 мл, але витрата у нього дійсно мінімальна і одного флакона вистачає на пів року.
Лягає без липкості - не викликає відчуття вогкості на подушці. Дуже швидко висихає і залишає тонкий, ніжний, навіть спокійніший і більш кремовий аромат лаванди. Мені подобаються аромати лаванди у косметиці, тому для мене цей аромат дуже приємний. Він не монотонна лаванда, а з домішкою ромашки. У результаті виходить приємна, не надто яскрава композиція. Те, що треба для спокійного сну. Запах тримається довго, близько двох годин.
Ефект: засинати справді став трохи швидше. Та й хвилина ароматерапії перед сном не зашкодить. Аромат лаванди допомагає розслабитися та краще відпочивати.
Якщо ви також фанатієте від білизни, що приємно пахне, то сміливо можу рекомендувати цей спрей.
Коментарі (0)