Аніта

Розслаблювальний міст для тіла та постільної білизни Avon Planet Spa Sleep Serenity Pillow Mist

Розслаблювальний міст для тіла та постільної білизни Avon Planet Spa Sleep Serenity Pillow Mist

Практично кожна людина займається пранням своєї постільної білизни з кондиціонером для того, щоб білизна була м'яка і приємно пахла. Якщо таку білизну відразу постелити на ліжко, то аромат чується кілька днів, а якщо прибрати в шафу на зберігання, то аромат, на жаль, випаровується і залишається лише приємна м'якість.

Ось для таких випадків, коли постільна білизна перестає пахнути, я використовую спеціальні спреї. Для того, щоб процес засинання проходив швидко і м'яко, фахівці знаменитого бренда Avon створили спеціальний засіб - Sleep Serenity Pillow Mist, який входить у серію косметичної продукції Planet Spa. У складі формули - унікальні властивості ефірних олій, які заспокійливо діють на нервову систему. Ароматна композиція Avon Planet Spa Sleep Serenity Pillow Mist звучить м'яко і легко, дарує відчуття умиротворення. Занурює в стан спокою і гармонії. Ще кілька вдихів, і ніжні обійми Морфея заколишуть вас до самого ранку. Я обожнюю подібні засоби, користуюся ними дуже часто, тому що люблю приємні аромати.

Флакон: дуже зручний флакон-спрей, добре лежить у руці та чудово дозує засіб. Мені достатньо лише двох пшиків, щоб оновити аромат ліжка. Слідів не залишає і миттєво висихає. Об'єм 100 мл, але витрата у нього дійсно мінімальна і одного флакона вистачає на пів року.
Лягає без липкості - не викликає відчуття вогкості на подушці. Дуже швидко висихає і залишає тонкий, ніжний, навіть спокійніший і більш кремовий аромат лаванди. Мені подобаються аромати лаванди у косметиці, тому для мене цей аромат дуже приємний. Він не монотонна лаванда, а з домішкою ромашки. У результаті виходить приємна, не надто яскрава композиція. Те, що треба для спокійного сну. Запах тримається довго, близько двох годин.
Ефект: засинати справді став трохи швидше. Та й хвилина ароматерапії перед сном не зашкодить. Аромат лаванди допомагає розслабитися та краще відпочивати.
Якщо ви також фанатієте від білизни, що приємно пахне, то сміливо можу рекомендувати цей спрей.