Zera Khaibulaeva

Babe Laboratorios Emollient Cream

Цей крем я підбирала для свого синочка, адже він має від народження атопічний дерматит, який зараз проявляється тільки у вигляді сухості та свербіжа ніг. Синочок через це чухає ніжки, утворюються ранки, а він їх ще і роздирає.

Раніше з емолентів ми мали крема інших виробників, але останній погано поглинався і дія була слабенька. Я шукала інший. Бренд Babe мене вже дуже давно вабив, але щось ніяк не могла наважитись спробувати продукцію.

Отже, приїхав цей емолент у картонній коробці, захищеній наліпками.

Всередині коробки туба обʼємом 200 мл, туба теж була захищена плівкою, спеціально зробила фото одразу. Кришка фліп-топ. Крем до мене ніхто не відкривав, термін після відкриття я можу контролювати.

Консистенція не дуже густа, на відео видно, крем легко розподіляється і дуже швидко вбирається, не лишаючи ніяких слідів, ніякої плівки. Тут все абсолютно чудово. Крем створює ніби захисну оболонку, шкіра лишається зволоженою і продовжує зберігати вологу, шкіра приємна на дотик. І тут знаєте, ніяких штучних відчуттів.

Крем має легкий аромат, трохи схожий на дермакосметику, але відчувається не як від душка, а саме запах лікувальної косметики.

У складі крему гліцерин, олія ши, олія авокадо, сквалан, вітамін F та Е, соняшникова олія.

На коробці вказана концентрація корисних складових: BIO CERAMIDE, BISABOLOL, PHYTOSTEROLS) 4% • SKINDEFENSE (RHAMNOSE, GLUCOSE AND GLUCURONIC ACID) 4% • GLYCERIN 3% • SKINCALM 2% • SHEA BUTTER 2% • AVOCADO OIL 2% • SQUALANE 1% • VITAMIN F 1% • VITAMIN E 0.25%

Вказано, що крем немає віддушки, тож аромат може бути від компонентів.

Про результат:

Тут я просто вражена, крем одразу чудово зволожує, а за 4 дні використання, розсухані ранки в сина на ніжках позаживали, а сліди від попередніх почали розсмоктуватись.

Мені дуже сподобався цей крем, я сама ним теж із задоволенням користуюсь.