Beautiful land💞

Бальзам для живлення та захисту

Бальзам для живлення та захисту

Чудове живлення та швидка дія — це те, що повинен робити бальзам. Він не тільки зволожує і розгладжує волосся, але й робить його більш здоровим і блискучим.....

Користувалась цим бальзамом разом із шампунем цієї серії

https://club.makeup.com.ua/post/47792/

🌼Упакуваня: флакон циліндричної форми виконаний у білому кольорі з гладкою матовою поверхнею, що надає йому елегантного вигляду.

🌼Кришечка: виконана в тому ж білому кольорі чудово гармонійно поєднується із загальним дизайном упаковки, має плоску верхню частину з невеликим виступом для зручного відкривання.

🌼Дизайн: виглядає сучасно, лаконічно та функціонально, що добре підходить для продуктів з акцентом на чистоту та природність.

🌼Об'єм: 250 мл.

🌼Країна виробник: Україна.

🌼Стать: унісекс.

🌼 Текстура: гладка і насичена.

🌼 Колір: білий.

🌼 Консистенція: густа, кремообразна.

🌼 Аромат: приємний ніжний аромат.


🌼Складники:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Oil, Polyquaternium-10, Aloe Vera Leaf Extract, Bidens tripartita Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Mel Extract, Egg Yolk Extract, Olive Oil, Silicone Quaternium-18, Trideceth-6, Trideceth-12, Lactic Acid, Propylene Glycol, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, BHT, Disodium EDTA, Parfum.

🌼Мої враження:

Бальзам легко розподіляється по волоссю. Маючи кремоподібну консистенцію, він чудово глибоко живить і зволожує. Текстура виглядає гладкою і насиченою, що свідчить про його ефективність у розплутуванні та зменшенні пухнастості.

У мене волосся з помітною сухістю і посіченими кінчиками, особливо в нижній частині. І, як бачите, цей бальзам вже починає працювати над зволоженням і розгладженням волоссячка. Воно вже стає більш слухняним і менш схильним до ламкості.

Також мені подобається м'якість та блиск, яку надає ця серія, волосся на дотик ніби шовк.

Тому раджу спробувати цю новинку від українського бренду, вона вас не розчарує.

Дякую за увагу💖.