Аніта

Avenue Des Parfums Home Oud & Berry

Avenue Des Parfums Home Oud & Berry

Я вже писала раніше, що дуже полюбляю аромадифузори, це свого роду must have у щоденному побуті, люблю, коли приємно пахне, це створює якусь особливу атмосферу, задає настрій. А от що я не люблю, так це чекати поки закінчиться флакончик з рідиною. Тому я змінюю аромадифузори вдома під настрій. Я завжди залишаю захисну кришечку від флакончика, щоб в любий момент можна було змінити аромат.
Тому зараз під свій настрій я обрала аромадифузор Avenue Des Parfums Home Oud & Berry. Саме цього бренда у мене декілька таких флакончиків, я вже писала допис про інший аромат, з ним ви можете ознайомитися.

https://club.makeup.com.ua/post/47673/

Отже повернемося до Avenue Des Parfums Home Oud & Berry.

Це теплий, м'який, багатий деревними нотками аромат. Він приємно-солодкий, не терпкий.


Піраміда аромату:
🔸Малина, троянда
На вершині чудовий дует зі стиглої солодкої малини та ніжної прохолодної троянди.
🔸Кедр, ладан, троянда
У серці м'яка деревина кедра, заспокійливі смолисто-димні ноти ладану та букет троянд.
🔸Амбринол, ваніль, мускус
Завершує шлейф витканий із вершкової ванілі, розкішного амброво-деревного акорду амбринолу й огортального мускусу.

Мені подобається пакування, виглядає стильно та презентабельно, дизайн не перегружений зайвими деталями, такий аромадифузор не соромно буде піднести як подарунок. Аромадифузор виглядає дуже красиво, немов це флакон парфуму.
Флакончик виконаний зі скла, тому він досить важкий і стійкий. Виглядає він дуже естетично, його можна поставити у будь-якій кімнаті та насолоджуватися красою. Аромат який не набридає, він насичений, вистачає чотири палички щоб заповнити майже весь будинок. Кімнати наповнюються солодкою малиною, ніжною трояндою, димними нотами ладану і ванілі.
Мені дуже подобається, що він грайливий, звучить різними нотами, при цьому доповнюючи одна одну. Це як симфонія, яка складається з декілька частин.
Аромат не нав'язливий, але досить сильний та стійкий. Цей аромат не душить та не викликає жодних негативних відчуттів. Він такий солоденький та незвичайний. На мій смак, цей аромадифузор саме на холодну пору року. Не знаю чому, можливо тому що він такий солоденький з пряними нотами, він навіює спокій, затишок, нагадує романтичний вечір з чашкою глінтвейну.
Інтенсивність аромату можна регулювати очеретяними паличками. Загалом він дуже економний такого флакончика вистачає десь на місяць. Мій дім наповнений нотами спокою, комфорту та затишоку.