Палетка, в якій є все, щоб створити теплий красивий макіяж! Ідеальна для відпусток!
Seventeen Vybrant Eyes Quad
Привіт, красуні!
Нещодавно робила ревізію всіх своїх тіней, і зрозуміла, що в мене немає жодної маленької палітри, яку б було зручно взяти з собою у відпустку.
А що потрібно для щастя на відпочинку? Якийсь віддіночек для складки, якийсь світлий віддінок на все рухоме повіко, темно-коричневий - для затемнення і стрілочки, і, звісно, блистючка!
Ще було б добре, якби палетка мала невеличкий розмір і вагу, для того, щоб не займати багато місця у валізі.
Виявляється, у бренда Seventeen як раз нещодавно вийшли новинки: палітри тіней на 4 віддінка, у простому легенькому пластиковому пакуванні, тож я з радістю протестувала одну з них. Тіні, то моя слабкість!
Насправді, у Seventeen раніше вже були четвірки тіней, але зараз палітра поповнилася двома новими палетками: Rosy Nude та Warm Sunset.
Де я, а де нюд?! Спокійна Rosy Nude для мене здалася не дуже цікавою, а от Warm Sunset підкорила просто з першого погляду.
Хоч упаковка зроблена із пластику, проте вона не виглядає дешевою чи не якісною. Навпаки, дизайн палетку досить стильний та практичний.
Всередині чотири віддінки, по 2.5 грами кожний, і це дуже багато.
Два матових, один сатин із шимером, і глітер. Знаю, що багато хто не любить подібні блискітки в палетках, проте в макіяжі вони виглядають шикарно. До того ж, самі сяючі частинки доволі м'які, і не царапають повіко.
Матові віддінки дуже пігментовані! Прямо дуже!
Коли я набираю їх на пензель, залишки обов'язково струшую, щоб не наставити плям на очах.
Сяючі віддінки краще за все наносити пальчиками.
До речі, глітер не обов'язково наносити на якусь спеціальну липку базу, бо він в без того чудово тримається і не осипається.
Як я вже і казала, в палатці два матових віддінка: теракотовий я використовую для складки повіка, а темно-коричневий - для затемнення і стрілки.
Сатиновий - це віддінок щось середнє між шампанєм і теплою бронзою. Красивий базовий колір, який містить в собі доволі крупний сріблястий шимер. Це робить його не надто нудним і повсякденним. Мені сподобався.
Ну і зірочка цієї палетки - різнокольоровий гліттер, з безліччю блискіток різних кольорів. Тут і бронза, і золото, і зелений, і синій, і червоний.
Дуже святковий і яскравий віддінок, з яким очі наче горять!
З цією палеткою можна зробити як нюдові повсякденні макіяжі, так і більш насичені святкові та яскраві.
З палеткою Seventeen Vybrant Eyes Quad я з радістю проведу майбутню відпустку, і залюбки продовжу нею користуватися в звичайні дні. Вона компактна, і всі віддінки чудово доповнюють одне одного.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)