Lytvynenko

Лосьйон для тіла з ефектом автозасмаги Dove

Я не люблю засмагати, але я люблю засмаглу шкіру 😻

Dove Visible Glow Gradual Self-Tan Body Lotion Medium to Dark настільки популярний уже багато років, що мені було соромно від того, що я тільки цим літом познайомилася із засобом)

Майже все літо робить мою шкіру бронзовою, а настрій та впевненість вищими 🔝

Лосьйон для тіла з ефек�том автозасмаги Dove

Пакування: пластикова пляшка асиметричної форми, що зручно, адже не вислизає з рук,, обʼємом 250 мл., кришкою фліп-топ, яка надійно закривається.

Аромат: специфічний, як у багатьох подібних засобах, але не набридає та довго на шкірі не "сидить". Не можу сказати на що схоже, але на інші автозасмаги.

Консистенція: кремова, середньої щільності, не жирна. Розподіляється відмінно.

Відчуття на шкірі: дає приємне зволоження, липкості, жирного сліду та дискомфорту після нього немає. Вбирається досить швидко.

З корисних та потрібних компонентів тут:

• Dihydroxyacetone (DHA): основний інгредієнт автозасмаги, який відповідає за потемніння шкіри. Він є відносно безпечним і ефективним для короткочасного використання.
  • Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil: натуральна олія, багата на вітаміни Е та антиоксиданти, які допомагають зволожувати і захищати шкіру.
  • Tocopherol (Вітамін Е): антиоксидант, який сприяє загоєнню шкіри та захисту її від вільних радикалів.
  • Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate: зволожуючі компоненти, які допомагають зберегти шкіру м'якою та зволоженою.
  • Dimethicone: силікон, який створює захисний бар'єр на шкірі, утримуючи вологу та зменшуючи подразнення.

Потенційно подразливими можуть бути:

• Phenoxyethanol: консервант, який може викликати подразнення шкіри, особливо у людей з чутливою шкірою.
  • Parfum (Fragrance): може містити алергени та тут все по стандарту.
  • Cetyl Alcohol: хоча він використовується як емульгатор і зволожувач, у деяких випадках може викликати подразнення.
  • Stearic Acid: зазвичай безпечний, але може викликати акне у людей зі схильною до акне шкірою ❗️
  • Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate: алергени, які можуть викликати шкірні реакції.

Як і очікувалося, склад тут не "чистий" та зовсім не еко) Але ми свідомо обираємо його ж не з догоядовою метою, тому, тут зробимо поблажку)

Я не робила фото ДО, але можете порівняти з долонею.

Лосйон має накопичувальну дію та чудово лягає поступово на шкіру.

На фото - перше нанесення та третє. Мені подобається жовтуватий відтінок, та нагадує мені мою шкіру після відпустки на морі ☀️

Я наношу ввечері, а зранку уже добре видно ефект на шкірі. На попередньо поскрабовану шкіру лягає краще.

Та брати краще невелику кількість продукту і в 0 розподіляти по шкірі, аби не перетворитися на 🐆 Таке у мене теж буває, особливо в зонах кісток, ліктів, колін.

Змивається досить акуратно, великих плям не робить.

Одяг та постіль не фарбуються, шо дуже важливо!

Наношу без рукавичок, а потім ретельно мию руки.

Важливе уточнення ❗️ Наносила двічі на обличчя і отримала висипи. Там у складі силікон, що забиває пори та краще цього не робити, тим паче, якщо схильні до акне чи уже лікуєте шкіру 🆘

У висновку, я можу радити вам цей лосьйон, він один з кращих у цьому ціновому сегменті та за простотою використання і за ефектом, що дає.