Sasha_ua

Віск для брів Sinart Eyebrow Pro Wax Crystal

Віск для брів Sinart Eyebrow Pro Wax Crystal

Я обожнюю доглянуті, красиво оформлені брови. Користувалась різними гелями, але жоден з них не тримав брови настільки надійно, як віск. Сьогодні хочу поділитися з вами знахідкою від українського бренду Sinart.

Sinart Eyebrow Pro Wax Crystal - це віск для фіксації та створення ідеальної форми брів. Доступний у двох варіантах об'єму - 15 мл і 30 мл. Вистачає невеликої його кількості для досягнення бажаного ефекту, тому я купляю в маленькому розмірі.

Його гелеподібна текстура абсолютно прозора, що дозволяє використовувати продукт як самостійно, так і в комбінації з іншими засобами.

Аромат легкий та приємний, трохи відчувається протягом кількох хвилин після нанесення на брови.

Наноситься легко за допомогою щіточки для розчісування брів. Я її трохи вигинаю, мені так зручніше.

Спосіб застосування: Нанесіть на брови вздовж росту волосся. Вистачить одного шару, щоб укласти волосинки та закріпити результат.

Хочу застерегти, що при надмірному нанесенні засобу можна спровокувати появу білого нальоту)

На фото брови оформлені в парі з тонким олівцем від GlamBee у відтінку 02.

Форма брів тримається чудово протягом всього дня, навіть якщо я перебуваю у вітряних умовах чи активно проводжу час. Волоски залишаються на своєму місці, без потреби постійного підправлення і я почуваю себе впевнено зранку до вечора.

Без проблем змивається міцелярною водою.

Склад: Water, Ceteareth-27, Glycerin, Propylene Glycol, Methyl, Benzoate, DMDM Hydantoin, PEG-60 Hydrogenated, Castor Oil, Flavor.

Тут є касторова олія, яка пом'якшує шкіру та зміцнює волоски. До речі, касторову олію я час від часу використовую в якості окремого догляду за бровами.

Особливість. Sinart - це cruelty-free бренд, продукція якого не тестується на тваринах. Для мене це великий плюс.

Однозначно цей віск став моїм улюбленцем серед усіх продуктів для укладки брів, які я використовувала. Він надійно фіксує, не залишає липкого відчуття, а брови виглядають акуратними та доглянутими.