Євгенія 👩

Мій перший віск для брів)

Мій перший віск для брів)
Мій перший віск для брів)
Мій перший віск для брів)

Всім привіт✌️

Я довгий час користувалася виключно гелем для брів та тільки нещодавно познайомилася з милом, а тут мені випала нагода спробувати зовсім невідомий для мене продукт - рідкий фіксуючий віск для брів Brow Liquid Lami WAX від Bless Beauty. Ділюся враженнями👇

Чомусь я завжди думала, що віск випускається у баночках, але ні). Віск представлений у симпатичному, довгастому флаконі з міцного пластику. Флакон прозорий, що дозволяє стежити за витратою засобу. В міру компактний і зручно лежить у руці.

Кришка відкручується, флакон закриває міцно, не прокручується.

Під кришкою - класична шийка, оснащена обмежувачем, який відмінно виконує свою роботу і економічно виділяє засіб.

Об'єм: 12 мл, витрата дуже економічна. Мені здається, що цього флакона вистачить на рік, як мінімум).

В кришку міцно вбудована щіточка. Рукоять довга, але при цьому зручна у використанні, пальці не забруднює).

За формою вона пряма, в міру довга, щетина коротенька та симетрична.

Щетина виконана із класичного матеріалу, схожого на нейлон. Вона пружна, середня по жорсткісті, добре прочісує волоски, але при цьому не дряпає і ніяк не травмує шкіру.

Звісно, не можу не звернути увагу на її мімішний, рожевий колір😍.

У використанні дуже зручна, мені чомусь здавалося, що такі маленькі щіточки зовсім не працюють, але ця думка виявилася хибною), бо маленькая щіточка працює набагато краще, ніж класична).

  • Текстура воску нагадує звичайний гель, тільки більш рідкий. Віск в'язкий, трохи липкуватий, але при цьому дуже пластичний.
  • Аромат насичений, але тільки у флаконі, в процесі носіння його зовсім не чути. Мені пахне лаком для волосся, а мій хлопець сказав, що запах солодкий та дуже ягідний)). Ось таке сприйняття ароматів🤣.
  • Віск прозорий, він абсолютно непомітний на бровах, зовсім не змінює їх натуральний колір.

Віск дійсно схожий на гель для брів, як візуально, так і за способом нанесення, але все ж таки у них є значні відмінності).

Віск рівномірно наноситься на брови, добре розподіляється, не збирається в грудочки і не залишає жодних слідів. Щіточка прочісує кожну волосинку, навіть саму маленьку.

Віск засихає не миттєво, а протягом 2-3 хвилин, тому є час зачесати волоски у потрібному напрямку і якщо що, то виправити погрішності.

Відразу після нанесення, він дає вологий та блискучий фініш (фото нижче), справді схожий на ламінування). Такий ефект тримається протягом 10-15 хвилин, потім віск стає не таким вологим, проте блиск залишається, але вже не такий активний, він стає ближче до натурального.

Віск відмінно укладає волоски і гарно фіксує їх, я б навіть сказала, що намертво. При цьому він не робить волоски дубовими і лежить на них абсолютно невагомо.

Стійкість близько 7-8 годин, навіть за умови, що я люблю почухати брови🤣.

Віск потоваришував з іншою косметикою для брів, він не розмазує ні тіні, ні олівець, ні тон. Хоча, мені зручніше наносити тіні/олівець вже після віску, тому що після укладки, форма брів трохи змінює, а в деяких місцях з'являються "залисини", які терміново треба зафарбувати). Ще хочу відзначити, що віск не окислює текстуру тіней/олівця.

Видаляється будь-яким засобом для зняття макіяжу. Жодних алергічних реакцій не викликав, не спровокував випадання брів.

У чому відмінність із гелем?

Віск набагато краще фіксує брови та дає красивий, напіввологий, блискучий фініш.

Мої брови проблемні, бо вони жорсткі, ростуть абияк та завжди стирчать, особливо на кінчику(. Я ніколи не укладаю їх модним методом – вгору, тільки за напрямом росту волосків). Все тому, що волоски у мене різної довжини і при такому укладанні, нижня частина брови стає зовсім лисою та й виглядає це не дуже. Проте, мені здається, що результат помітний і за моїм методом укладання).

* На бровах тільки хна.

  • Віск добре укладає волоски, вони лежать одна до одної. Ідеально пригладжує ті, які стирчать.
  • Надає бровам ефекту вологості та додаткового блиску, за рахунок чого, результат справді схожий на ламінування.
  • Відмінно фіксує + гарна стійкість.
  • Не залишає білих слідів, ефекту плівки та інших неприємних відчуттів. Абсолютно невагомо лежить на бровах і не викликає жодного дискомфорту.
  • Не розмазує тіні/олівець для брів.

Перше знайомство з воском пройшло дуже успішно, результатом я задоволена. Можу сказати, що цей віск працює набагато краще, ніж гелі для брів, які я мала раніше). Тепер у косметичці буде не гель+мило, а віск+мило).

Якщо ще не користувалися віском для брів, то дуже раджу спробувати, особливо, якщо маєте такі ж жорсткі та проблемні брови, як у мене👌

Дякую за увагу💕