Тетянка 🤩

Мій секрет для створення настрою вдома - аромадифузор Avenue Des Parfums

Мій секрет для створення настрою вдома - аромадифузор Avenue Des Parfums
Мій секрет для створення настрою вдома - аромадифузор Avenue Des Parfums

Аромадифузор - один з найважливіших аспектів у створенні затишної атмосфери в домі. Він може вплинути на наш настрій і загальне самопочуття. З його допомогою приміщення наповнюється приємним ароматом, що впливає на всіх мешканців 👫🏼

Я обожнюю експериментувати й купувати на осліп, уявляючи аромат по його піраміді. Мені захотілося чогось свіжого, зі східними нотками 🥰 тому обрала аромат Herbal & Geranium від Avenue Des Parfums. Це український парфумерний бренд, який поєднує в собі якість та доступність. Крім аромадифузорів також є багато вартих уваги продуктів. Окремо хочу підкреслити що всі засоби бренду не тестуються на тваринах.

Розмістила я його у ванній і 3 паличок вистачило для насиченого аромату, у інших брендів зазвичай використувала 4 палички.

Одразу привертає увагу чудове пакування - красива картонна коробка, у якій знаходиться власне аромадифузор в скляному флаконі об’ємом 100 мл та 6 фібрових паличок. Яскравий акцент - рідина зеленого кольору і все це разом виглядає естетично та дорого 💎

Цей аромат ідеально підходить для тих, хто цінує поєднання свіжих зелених нот з теплими східними. Ніби прекрасний сад весняної пори.

Бергамот забезпечує свіжий і яскравий старт, з цитрусовим відтінком. У середині розкривається багатство зелених і пряних нот - квіткова герань, пікантний коріандр, а мускатний горіх вносить пряний і деревний акцент. У фініші аромат видає глибокі східні відтінки завдяки амбрі, бобам тонка, ванілі, сандал додає деревний і теплий акцент, що завершує аромат, надаючи йому шлейфу та розкішності.

Рекомендую спробувати аромадифузори від Avenue Des Parfums, впевнена ти знайдеш той самий аромат для своєї оселі 🫶🏻