Sasha_ua

Зволожуюче молочко для тіла Babaria з вітаміном Е

Засіб ідеально підійде для сухої шкіри, його основні властивості:

• глибоко зволожує;
  • покращує еластичність шкіри;
  • зміцнює шкірний бар'єр та має антиоксидантні властивості, за рахунок вітаміну Е в складі.

У мене зараз 2 баночки: молочко з вітамином Е майже закінчилось, тому на заміну взяла спробувати ще і з вітаміном С.

Об’єм флакону 500 мл, що для мене величезний плюс, адже засобу вистачає на довгий час.

Аромат приємний і дуже ніжний, залишає легку свіжість без нав'язливих нот.

Верх флакона оснащений практичним дозатором, що дозволяє легко і економно витрачати молочко. Особисто мені використання дозатора полегшує процес нанесення.

Проте є невеликий недолік: коли засіб починає закінчуватися, на дні залишається ще досить багато молочка, але дозатор вже не дістає до низу. Це створює певну незручність, адже потрібно відкручувати кришку, щоб скористатися залишками продукту.

Консистенція молочка достатньо густа, забезпечує глибоке живлення шкіри. Краще використовувати невелику його кількість, оскільки занадто велика порція може вимагати більше часу на розтирання.

Після нанесення на шкірі відчувається легка липкість, яка швидко зникає.

Молочко робить шкіру гладенькою, доглянутою та приємною на дотик)

Особливість. Продукт від Babaria є веганським, що робить його чудовим вибором для тих, хто надає перевагу засобам без компонентів тваринного походження.

Загалом, я задоволена і не дарма взяла декілька флаконів. Ситуація з дозатором не дуже мене напрягає, головне - це те, що моя шкіра достатньо зволожена ✨