OKazkova

Наповни оселю п’янким та вишуканим ароматом

Наповни оселю п’янким та вишуканим ароматом

Це мій перший аромадифузор. Раніше я не купувала їх, бо побоювалась, що або не вгадаю з ароматом, або він швидко набридне. Але коли я ознайомилась із описом та пірамідою аромату Tobacco flower & Oud, то так він мене зацікавив, що я впевнено вирішила спробувати його. Що з цього вийшло, читайте далі😏

Дифузор міститься у надзвичайно стильній та привабливій коробочці. Збоку закріплені 6 гарних чорних фібрових паличок, що дозволяють розповсюджувати аромат на площу до 25 квадратних метрів. А ззаду коробочки є наліпка з інструкцією, завдяки якій навіть недосвідчений користувач дифузорів швидко розбереться, що до чого. А ще на наліпці є найприємніша позначка про те, що продукт не тестувався на тваринках💕

Всередині коробочки надійно встановлений флакон із міцного скла об’ємом 100мл, що зберігає рідину красивого коричнево-янтарного кольору.

• Початкова нота: Кардамон, Шафран
  • Нота серця: Пачулі, Троянда
  • Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ваніль, Тютюн

На картинці з сайту виробника вказані також коріандр, імбир, гвоздика, уд та гурджунський бальзам.

Вперше, коли відкрила пляшечку, то відчула аромат пряного рому. Мабуть, саме через прянощі у композиції. Маю сказати, що алкоголь я не вживаю, але мені подобається додавати пряний ром до десертів (там, де це доречно). У десертах із ромом, коли спирт вивітрюється, залишається неповторний аромат. Тож так, перші асоціації з ароматом дифузора вийшли надзвичайно приємними. А чоловік одразу почув аромат сигар. Та я не знаю, як пахнуть сигари😁 Можливо, в ароматі час від часу дійсно можна помітити певну тютюновість, але для мене прянощі звучать більш яскраво. Пізніше в ароматі почали невпевнено розпускатися квіти, їх аромату я майже не відчуваю у загальній композиції, але вони дуже гармонійно поєднуються з нотами прянощів і утворюють бездоганну композицію - вишукану, цікаву та глибоку.

Мені дуже подобається, як аромат відчувається протягом дня. Коли зранку поєднується із прохолодою від відчинених вікон, і його ноти набувають свіжого відтінку. Вдень, коли швидко проходиш повз нього, він зухвало наздоганяє і каже: «Хей, крихітко, підходь до мене ближче, у мене є дещо цікаве😏». А ввечері після роботи він радісно зустрічає з порога і огортає у свої теплі, пʼянкі обійми. Може, це все тільки моя фантазія і тільки мої асоціації з ним, але я обожнюю цей аромат протягом всього дня.

Щойно в дифузор занурені палички - він починає стрімко охоплювати весь навколишній простір. Ми встановили пляшечку в прихожій, вона невеличка, тож двох паличок цілком достатньо, щоб аромат іі повністю заповнив і навіть деколи грайливо зазирав у кімнати. Весь перший тиждень палички стояли нерухомо і щедро віддавали аромат рідини, затихає він дуже повільно. Тож перегортати палички частіше, ніж раз на тиждень, просто немає потреби. І для мене це є показником якості дифузору та його складових.

Дифузор Tobacco flower & Oud стоїть у нас вже другий тиждень, і ми від нього в абсолютному захваті. Його аромат розкішний, п’янкий, глибокий та стійкий. Мені дуже цікаво, як він звучатиме восени. Гадаю, тоді він зі своїми пряними нотками додаватиме оселі особливого тепла і затишку. Та й влітку він прекрасний у всій своїй багатогранності.

Можливо, він не підійде тим, хто віддає перевагу більш свіжим ароматам для оселі. Але він, безперечно, закохує у себе. Завдяки ньому навіть маленька простенька орендована квартира пахне дорого та вишукано.

Тож я дуже радію, що таки наважилась спробувати свій перший аромадифузор і обрала саме аромат Tobacco flower & Oud.

Дякую за увагу🫶