Аніта

Орнанайзер для зберігання пензликів

Орнанайзер для зберігання пензликів

Дівчата, всім привіт. Я які більшість дівчат люблю організовувати свій простір, правильно зберігати косметику. Вносити красоту та естетику в свій дім. Полюбляю органайзери, вони дуже зручні, займають мало місця і красиво виглядають в інтер'єрі.
Постало в мене питання зберігання своїх пензликів. На makeup на жаль я нічого такого не знайшла підходящого, тому замовила просто в інтернеті. Одже хочу з вами поділитися моєю обновкою. Це орнанайзер підставка для пензликів з прозорою кришкою.

Вона звичайна, зроблена з пластику, досить бюджетна (300 грн). При цьому виглядає стильно, займає мало місця. Я обрала білий колір під свій туалетний столик. Доречі вона ще й крутиться і тому дуже зручно коли робиш макіяж, непотрібні витягати усі пензлики, а можна просто крутити і брати що потрібно.
Головною критерією вибору підставки для мене стало те, що є кришка. Це додатковий захист пензликів від бруду та пилу. Правильний догляд та зберігання пензлів для макіяжу — надважлива частина догляду за ними, бо саме гарний стан ваших пензлів дозволяє створювати неперевершені макіяжі роками. Один із найкращих способів зберігання пензликів для макіяжу вертикально, оскільки це захистить їх від пошкоджень і допоможе довше зберігати форму. Якщо розташувати їх вертикально, наприклад, на туалетному столику, вони завжди будуть під рукою, коли вам знадобляться.
Що стосується правильного зберігання пензлів для макіяжу, найкращий спосіб це зберігати їх в контейнері або в ящику. Як правило, не варто зберігати пензлики для макіяжу в косметичці, оскільки це може поширювати бактерії та мікроби та завдати їм шкоди.
Погодьтеся, що ми їх не миємо кожного дня і тому важливо щоб коли ви наносите свій макіяж пензлики були чисті, бо у відкритому вигляді вони можуть поглинати лак для волосся, духи, пил, чхання та інші речі, що витають у повітрі вашої кімнати. Для мене це додаткова гігієна, правильне зберігання пензликів - це плюс до здорової шкіри.
Підставка легка, компактна, вміщає досить багато пензликів. Виглядає естетично 👌 Я дуже задоволена своє покопкою.

А як ви зберігаєте свої пензлики?