Мультифункціональна мазь від усього! Так, вона вам необхідна!
Мазь диктамелія з бджолиним воском і вітаміном Е BIOselect Cretan Remedy - Dictamelia Ointment
Це щось унікальне та максимально дієве. Я навіть і не зрозуміла досі, чи це її місце в косметичці, чи у ванній, чи взагалі в аптечці. Бо саме вона може точно-точно все.
Така міні баночка, що наповнена на 100% натуральною за складом мазькою на основі стародавнього критського рецепту.
В складі вітамін Е та бджолиний віск, а ще витяжки з диктамо, олія оливи... загалом, якась унікальна суміш, що просто перетворює засіб у казкову паличку, що робить абсолютно все.
15 мл мазі, що вистачить надовго завдяки економному розходу.
А що ж вона може?
Натерла ніжку? - бери мазь диктамельку!
Обвітрились, печуть губи? - бери мазь диктамельку!
Годуєш груддю і маєш тріщинки? - бери мазь диктамельку!
Задавайте любу проблему, навіть атопію, я вам одразу дам відповідь та рішення. Так, все просто: "бери мазь диктамельку!"
Незамінний продукт для відновлення шкіри при:
- сухості шкіри;
- дерматитах і втрати тонусу;
- сонячних або побутових опіках;
- потрісканій шкірі губ;
- для регенерації тканин зрілої шкіри (як крем по догляду);
- попрілостях і пелюшковому дерматиті у новонароджених;
- тріщинах сосків у годуючих мам;
- для розслабляючого масажу у малюків.
Доречі, нанесіть на все обличчя її на ніч і пройде сухість та шкіра ніби вирівнюється. Просто меджік.
Дуже цікава за текстурою
Вона ніби і натуральна, і купа олійок і витяжок, і вона жирненька та поживна, проте... вона майже моментально та без залишків поглинається шкірою. Ну от дуже благородно себе веде ця мазька. Я особливо в захваті!
Та й аромат ніби й натуральний, проте не якийсь там неприємний. Просто натуральність, і то.. я навіть не відчуваю. Тому дуже комфортний засіб.
Трошки цікавинки
Сама ж рослина диктамо, також відома як материнка критська. Вона росте тільки на острові Крит — на обривах скель і в ущелинах. Засіб має антисептичні властивості, тому його можна наносити на ранки.
Мені здається природа реально унікальна! А от ця баночка в моєму арсеналі - справжнісенька мазюка, що лікує від усього. Обожнюю такі універсальні продукти.
Коментарі (0)