Кузя Ю-а

Мультифункціональна мазь від усього! Так, вона вам необхідна!

Це щось унікальне та максимально дієве. Я навіть і не зрозуміла досі, чи це її місце в косметичці, чи у ванній, чи взагалі в аптечці. Бо саме вона може точно-точно все.

Така міні баночка, що наповнена на 100% натуральною за складом мазькою на основі стародавнього критського рецепту.

В складі вітамін Е та бджолиний віск, а ще витяжки з диктамо, олія оливи... загалом, якась унікальна суміш, що просто перетворює засіб у казкову паличку, що робить абсолютно все.

15 мл мазі, що вистачить надовго завдяки економному розходу.

Натерла ніжку? - бери мазь диктамельку!

Обвітрились, печуть губи? - бери мазь диктамельку!

Годуєш груддю і маєш тріщинки? - бери мазь диктамельку!

Задавайте любу проблему, навіть атопію, я вам одразу дам відповідь та рішення. Так, все просто: "бери мазь диктамельку!"

Незамінний продукт для відновлення шкіри при:

- сухості шкіри;

- дерматитах і втрати тонусу;

- сонячних або побутових опіках;

- потрісканій шкірі губ;

- для регенерації тканин зрілої шкіри (як крем по догляду);

- попрілостях і пелюшковому дерматиті у новонароджених;

- тріщинах сосків у годуючих мам;

- для розслабляючого масажу у малюків.

Доречі, нанесіть на все обличчя її на ніч і пройде сухість та шкіра ніби вирівнюється. Просто меджік.

Вона ніби і натуральна, і купа олійок і витяжок, і вона жирненька та поживна, проте... вона майже моментально та без залишків поглинається шкірою. Ну от дуже благородно себе веде ця мазька. Я особливо в захваті!

Та й аромат ніби й натуральний, проте не якийсь там неприємний. Просто натуральність, і то.. я навіть не відчуваю. Тому дуже комфортний засіб.

Сама ж рослина диктамо, також відома як материнка критська. Вона росте тільки на острові Крит — на обривах скель і в ущелинах. Засіб має антисептичні властивості, тому його можна наносити на ранки.

Мені здається природа реально унікальна! А от ця баночка в моєму арсеналі - справжнісенька мазюка, що лікує від усього. Обожнюю такі універсальні продукти.