Комфорт та Свіжість | Shelly
Дезодоруючий спрей для ніг 🌿
Всім привіт! 💕
Сьогодні про спрей від Shelly , який не думала брати, але почитав відгуки вирішила , що така штучка влітку потрібна і він мені сподобався!
Натискай "Дізнатись більше", розповім про особливості даного продукту.
💜
Нарешті запрацював сайт , тому можу продовжити публікацію дописів ( дівчата всі ваши дописи буду читати Сьогодні - завтра замість серіалу) 🤩
Про спрей
Взагалі такий продукт я купляю вперше, якось не бачила в ньому необхідності, але влітку я часто ходжу в кедах чи снікерсах , і хоч вони дихаючі Джеокси, але хочется щоб ніжкам було максимально комфортно ☺️
Якраз перед дуже довгою поїздкою в 40ка градусну спеку, я протестувала цей спрей, та користуюсь ним досі)))
😎
💜Пакування: картонна коробочка, з повною інформацією від виробника, сам спрей має пластиковий спрей та пластикову тару.
💜Консистенція: прозора ароматна водичка
💜Запах: пахне косметично , досить приємно
у Складі:
🌿Фарнезол - має антибактериальні властивості, блокує потовиділення, має легкий квітковий аромат .
🌿Алюмініяхлорид - блокує потовиділення
🌿Алантоїн - пом'якшує шкіру
💜Ефект
Спрей треба нанести на чисту шкіру та дочекатись висихання засобу, висихає він дійсно швиденько.
Ніжки з цим засобом залишаюсь свіжими, не пітніють та навіть в спеці чи при довгих прогулянках є охолоджуючий легкий ефект.
Завдяки складу продукту, він має і сильні антибактеріальні властивості, перешкоджає утворенню бактерій, які можуть спричинити неприємний запах .
Спрей в зручному форматі, 100 мл, він не займає багато місця, його зручно братии з собою в навіть найкомпактнішу косметичку, влітку я прям оцінила його властивості)))
Дякую за увагу 💕
Коментарі (0)