Неймовірна палетка від Jeffree Star Blue Blood
Blue Blood
Палетка тіней Jeffree Star Blue Blood – це не просто косметичний продукт, а справжнє мистецтво в упаковці. Цю палетку я придбала близько півтора року тому і з тих пір вона залишається одним з моїх улюблених продуктів. Перед покупкою я довго обирала, яку ж із палеток від Jeffree Star придбати, і зрештою зупинилась саме на цій.
Почнемо, звісно, з того, що вражає першочергово – упаковка. Так, це може бути не всім до вподоби, але я в захваті! Палетка оформлена у вигляді гробу – досить ексцентричне рішення, що підкреслює унікальний стиль бренду. Щільний пластик, металева защіпка збоку – все це створює відчуття справжньої розкоші та надійності. Вона виглядає дорого і дуже естетично.
Переходимо до вмісту. Всередині нас зустрічає велике зручне дзеркало та 18 відтінків, з яких 6 – сяючі. Відтінкова гама відповідає назві палетки – від блідих блакитних до насичених синьо-зелених тонів. Але на цьому все не закінчується. Тут також зібрано кілька текстур, що робить використання палетки цікавим та універсальним. Матові відтінки мають різну консистенцію: одні більш м'які і шовковисті, інші – трохи сухіші.
Що стосується текстури, найбільш яскраві три матові відтінки мають саме сухішу формулу, тоді як решта – неймовірно приємні та м'які. Особливо хочу відзначити один нюанс, який мене завжди цікавить у будь-якій палетці, – чорний колір. У цьому випадку виявилося, що він не зовсім чорний, а насичений темно-синій. Це цілком логічно, адже палетка побудована на зеленувато-блакитній гамі, і такий темний акцент ідеально вписується в загальну концепцію.
Blue Blood – це не лише візуально привабливий продукт, а й високоякісна косметика, яка дозволяє створювати як сміливі, так і повсякденні образи. Вона безперечно заслуговує місця в колекції будь-якого поціновувача яскравого макіяжу.
(Дивіться фото, там свотчі😉)
Коментарі (0)