Ta_nyaaaaaaa

ВЕЛИКИЙ затест Honest Products | #testmakeupclub

Дуже рада отримати бокс із дійсно базовими і всім потрібними продуктами.

Затягувати довго зі вступом не буду, читай далі враження про кожен продукт:

У мила величезний об‘єм 500 мл, а також зручний дозатор-помпа, який гарно функціонує.

Немає кольору, тобто абсолютно прозорий.

Аромат ветиверу: такий собі дерев’янисто-землянистий тягучий. Дещо маскулиний і навіть строгий. Але мені дуже подобається :)

Піниться гарно, утворюється стало бульбашок.

Змивається також чудово, не залишаючи дискомфорту. Немає очищення до скрипу.

У складі містить не лише піноутворювачі, а й стало доглядових компонентів: алое вера, касторова олія, пантенол, рослинні екстракти. БЕЗ спирту.

Моїм ручкам таке м’яке очищення сподобалося, а мию руки я дуже часто, так і на дискомфорт після нього не скаржуся.

Для мене це 10/10.

Представлений у двох об’ємах: 75 мл та 500 мл. Я маю у більшому.

Суто для себе коханої раджу брати меншу версію, її буде більш, ніж достатньо.

Аромат крему також заявлений «ветивер», але моїм носом відчувається інакше, ніж у мила. Це деревинно-кремовий, солодкуватий аромат. Дуже приємний, делікатний і доволі відчутний, тихим його не назву.

Текстура середньої щільності, що тяжіє до густої. Крем дуже поживний і я його відкладаю на холоднішу пору, на літо він мені здається жирнуватим.

Проте відчуття плівки немає, шкіра м‘якенька і зволожена навіть після миття рук.

Із плюсів - його ще можна використовувати як крем для тіла. А взагалі я б назвала його сімейним варіантом.

У складі містить алантоїн, олію какао, олію ши (каріте), пантенол, мінеральні масла.

Усе це здатне глибоко зволожувати, ЖИВИТИ і утримувати вологу зсередини.

Для мене це 8/10 через щільну текстуру, наразі звикла до легших.

Далі хочу поговорити відразу про два засоби, бо вони однієї категорії та з однієї серії. А саме шампунь та кондиціонер

Обидві баночки мають однаковий дизайн, форму і дозатор фліп-топ, який гарно функціонує і щільно закривається.

Об‘єм також однаковий - 250 мл.

Не відрізняється і аромат - це запах чистоти, свіжості і всього такого невагомого. Дуже подобається.

Значний плюс ❗️обидва засоби є унісекс, можна використовувати разом усією родиною, що зручно.

ШАМПУНЬ:

Має приємну консистенцію середньої густини молочного відтінку з перламутром. Виглядає дуже гарно, а у використанні економний.

Звичайний сульфатний шампунь, але має і доглядові компоненти: бетаїн, кокос, оливкову олію, олію ши (карите), екстракт бавовни і бджолиного меду.

Шампунь гарно піниться навіть перше нанесення. Промиває шкіру голови, не пересушуючи її. Не плутає і не сушить волосся по довжині.

З ним моє волосся чисте стандартних 3 дні.

Лупи не викликав.

Дуже сподобався. Це ще один доступний шампунь 🇺🇦 виробництва, який точно варто спробувати.

Кажу йому 9/10.

КОНДИЦІОНЕР:

Має кремову консистенцію молочного кольору середньої густини, але ближче до густої, щільної.

У складі містить екстракт бавовни і бджолиного меду, які сприяють живленню та захисту волосся. Також містить олії ши, кокоса і оливки, які захищають від негативного впливу зовнішнього середовища й допомагають зміцнити волосся.

Наношу його після миття голови шампунем на вологе волосся. Прочісую і залишаю на 2-5 хвилин.

Різниці між результатом за 3 і 5 хв я не помітила. Це супер, бо зручно для тих, хто завжди поспішає чи не любить витримувати бальзами/маски.

Волосся м‘яке, розсипчасте, пряме і розгладжене, хоч від природи маю доволі неслухняне пористе.

Моя оцінка 10/10.

РЕЗУЛЬТАТ НА ФОТО ПІСЛЯ ОБОХ ЗАСОБІВ відзнятий аж вкінці дня після миття, бо зранку відразу забула. І ви можете помітити, що збережений об‘єм, чистота і свіжість. Волосся м‘яке, слухняне і гладеньке.

От цю парочку прям раджу придбати, бо працюють на ура за свої кошти. Доволі доступно!)

Крем має подовгувату форму туби і її обєм складає 100 мл, що доволі щедро як для кремчику для ніг.

Кришечка відкидна. На тубі була захисна фольгована наліпка.

Крем має щільну, густу, вершково-маслянисту (не жирну) текстуру, таку доволі пухку/рихлу. Колір яскравий жовтий, піднімає настрій :)

Аромат приємний, солодкувато-трав’янистий, мені дуже сподобався.

У своєму складі містить кокосову олію та депантенол. Також наявна олія абрикосових кісточок, оливкову та олію льону.

Дуже потужний склад, який направлений на живлення, регенерацію, утримання вологи, підвищення пружності та еластичності.

Крем відчувається доволі комфортно: він поживний, але не жирний. Поглинається шкірою «у нуль» доволі швидко. У висновку шкіра глибоко зволожена, зникає зухість і шороховатість. Доволі довго тримає шкіру пружною, еластичною і м’якою. Також мені здається, що помічаю саме накопичувальну дію.

Дуже комфорний і ніжки відчуваються значно приємнішими на дотик.

Тому оцінюю на 9/10.

Спасибі MUC за можливість знайомитися з новими брендами. Honest Products надзвичайно приємно здивував ☺️