Pilirina 💛💙

Avenue Des Parfums: елегантність поза часом

Avenue Des Parfums: елегантність поза часом
Avenue Des Parfums: елегантність поза часом
Avenue Des Parfums: елегантність поза часом

Цікаво спостерігати останні три роки за стрімким розвитком сфери українських парфумерних брендів. У цьому напрямі зʼявляється все більше поціновувачів, створюються нові цікаві аромати. Неможливо пройти повз молодий бренд Avenue Des Parfums, який вже завойовував серця багатьох дівчат.

Цього разу хотілося б вам познайомити з одним цікавим ароматом Elegant Geneva, який сподобався б більшості. Це легкий, витончений аромат, що розкривається зі старту енергійними, цитрусовими нотками, які доповнюють нотки жасмину та білого мускусу, додаючи аромату ніжності та глибини.
Базові ноти включають в себе ветівер, деревний кедр та пудровий ірис. Як на мене, має схожість у направлення на туалетну воду Coco Mademoiselle.

Неймовірно, але ця (для мене) копія гарно скроєна. У перші хвилини після нанесення складається враження, що Elegant Geneva - різкіша і спиртовіша, ніж породистий Coco Mademoiselle, але десь через хвилин 15 різниця майже зникає на моїй холодній шкірі. Стійкість непогана, як для такого легкого аромату - до 3-4 годин.

Досить стійкий, помітно шлейфить, але прозоріший і легший, ніж Coco. Загалом виглядає трохи розбавленою версією оригіналу, адаптованою для щоденного використання. Дуже жіночний і не менш компліментарний. Звучання аромату дешевим не назвеш, а ось ціна відмінна.

Кому не вистачає коштів на оригінал - ця бюджетна версія найкраща з того, що тестувала. Рекомендую спробувати Elegant Geneva. Це ще одна причина подумати про те, чи варто викидати свої кровно зароблені на оригінальний аромат чи варто все ж придивитися до якісноі українськісноі аналоговоі парфумерії. Від себе ставлю лайків за модернізацію, ідею та доступні ціни бренду Avenue Des Parfums.