Тетянка 🤩

Створити настрій завдяки гелю для душу? З Cherry Osaka легко!

Для мене ванна кімната особливе місце - там де можна розслабитися, змити весь негатив та набратися енергії. Обожнюю різноманітні ароматні штучки, постійно шукаю щось нове, тому коли обирала собі аромадифузор зацікавилася парфумованими гелями для душу.

Вишневих ароматів в мене ніколи не було, але так хотілося 🙃 хотілося чогось подібного до дуже відомого Lost Cherry тому обрала аромат Cherry Osaka від Avenue Des Parfums. Це український парфумерний бренд, який поєднує в собі якість та доступність. Крім гелів для душу також є багато вартих уваги продуктів. Окремо хочу підкреслити що всі засоби бренду не тестуються на тваринах 🐇

Гель знаходиться в красивій, матовій пляшечці вишневого кольору, має зручний дозатор, з якого дуже легко видавити засіб. Сподобалося що наліпка не суцільна й одразу можна оцінити скільки гелю ще залишилося.

Сам гель має щільну та дуже приємну текстуру, напівпрозорого кольору, добре піниться й класно очищує. За рахунок цього дуже економний. Після душу аромат залишається на шкірі тонкою вуаллю, та це не проблема, тому що у бренду є й інші засоби з ароматом Cherry Osaka 🍒

Це чарівний засіб, який запрошує вас у світ розкішних відчуттів. Спочатку відкривається яскравими і трохи гострими відтінками гіркого мигдалю та лікеру, вишня додає нотку солодкої, фруктової насолоди. Теплі, смолисті відтінки бензоїну і перуанського бальзаму з'єднуються з деревними ветивером і кедром. Боби тонка, ваніль і сандал додають ароматичної солодкості, а гвоздика, кориця і пачулі надають аромату пікантності. Загалом аромат можна описати як фруктово-квітковий зі східними нотками.

Впевнена ти точно зацікавишся різноманітними ароматами гелів для душу Avenue Des Parfums 🫶🏻