Nastina

Сріблястий картхолдер MakeUp

Сріблястий картхолдер MakeUp

Усім привіт! Сьогодні хочу залишити відгук на сріблястий картхолдер MakeUp. Його я обрала з переліку товарів бренду MakeUp собі в подарунок на мою першу РІЧНИЦЮ з інтернет-магазином. Тобто він був мені доступний абсолютно безкоштовно, якщо я зроблю замовлення на суму від 300 грн.


На мерч магазину поглядала давно, та якось не зважувалася щось купити, а тут така крута можливість спробувати будь який продукт в ціновому сегменті до 150 грн.
Вибір був досить широкий, обрала card holder, саме у сріблястому відтінку, бо він мені видався симпатичним та незвичайним.
Як я вже згадувала, надійшов мені разом із замовленням, і був запакований в прозору упаковку. Картхолдер не скажу, що дуже місткий, у нього всього лише одне відділення, яке вміщує до 5-7 карт або пару карт і складені вчетверо купюри.


Виріб виконаний з шкірзаму кольору сріблястий металік, картхолдер м'який, дуже приємний на дотик. Закривається на металеву кнопку, яка за два роки використання добре виглядає і працює без перебоїв.
Картхолдер я користуюся не на щоденній основі, всеж я більше сторонник гаманців, бо вони місткіші і функціональніші. Але час від часу мене пробиває і я ≈на місяць відмовляюся від гаманців та ношу саме цей картхолдер. Часто ношу маленькі сумочки, і ця річ просто безцінна, адже він компактний, плаский.


Я задоволена подарунком, рекомендую до покупки! Дякую за увагу ❤️ На все добре!

Сріблястий картхолдер MakeUp
Сріблястий картхолдер MakeUp