Avenue Des Parfums Black Kabul
Чоловічий вибір
Привіт, красунечки 🕊️ Про мій вибір парфуму для себе можна прочитати тут
https://club.makeup.com.ua/post/47751/
А сьогодні про чоловічий парфум
Хоча, як на мене, він унісекс
BLACK KABUL
Починається композиція з акордів сухого, зеленого канабісу, які поєднуються зі смолистими та деревними нотами, а також смаком тютюну та гіркою кавою.
Завершується цей аромат насиченими ароматами деревини агар та ладану
Ексцентричний, артистичний та експериментальний, він здатний вразити своєю силою і стійкістю
УПАКУВАННЯ, АРОМАТ І СТІЙКІСТЬ
Упакування
Стильне лаконічне пакування, з видвижною системою. Чоловічий парфум відрізняється кольором шрифту На звороті опис на декількох мовах, а також позначка «не тестується на тваринах»
Сам флакон скляний зі срібним ковпачком, а парфум темного кольору, що додає загадковості
Аромат
Для мене він доволі солодкий, насичений, важкий. Аромат дуже стійкий і тримається надзвичайно довго
Чоловік обирає для себе легкі, водяні, цитрусові аромати, але цього разу вирішив проекспериментувати. Адже Nasomatto Black Afgano його зацікавив, а він дуже схожий за нотами і звучанням
Скажу чесно, цей аромат не на літо і рука у чоловіка активно не тягнеться до нього, саме через солодкість і важкість
Та на холодну осінь, зиму-це чудовий аромат не лише для чоловіків, а і для жінок, що люблять подібні аромати
Стійкість
Не на шкірі цей аромат тримається вічність, а от на шкірі його стійкість 5-6 годин. Але ж який шлейф, варто чоловіку пройти повз мене і відійти на 1-3 метри, я все ще відчуватиму його аромат
ROSTYSLAV’S & DARIIA’S IMPRESSIONS
Чоловіку аромат сподобався, його він використовуватиме в холодну пору року активніше, але на вечір, під діловий стиль-це ідеальний аромат. Від нього віє впевненістю
Для мене аромат солодкий і для себе його я б не обрала, та на чоловікові надзвичайно подобається
Тож беріть собі на замітку, адже цей аромат буде гарним подарунком для вашого обранця. А можливо і для вас
Обіймаю🤍
Коментарі (0)