Signorina Ribelle
Salvatore Ferragamo
Це моє перше знайомство з брендом Salvatore Ferragamo. У Wonder bundle представлено декілька пробників парфумів цієї марки і Signorina Ribelle привабив мене своєю цікавою пірамідою.
Аромат випущений у 2019 році, відноситься до групи східні квіткові.
Піраміда
Верхні ноти: Рожевий перець, Мандарин;
Ноти серця: Франжипані, Іланг-іланг;
Базові ноти: Морозиво, Кокосове молоко, Ваніль.
Зі старту аромат гучно виривається дуетом із рожевого перцю і цитрусу, досить яскраво і наполегливо, що від перцю навіть трохи щекоче у носі. Його гостринка зберігається досить довго, але це поєднання неймовірно гарне, хоча і трохи бунтарне.
Уступаючи дорогу серцевим нотам, перцева зухвалість трохи стихає, аромат стає більш м'яким і настає час для чарівної квіткової симфонії із франжипані та іланг-іланг. Вони додають композиції особливої глибини, чуттєвості і багатогранності.
Базові ноти розкриваються неперевершеним десертом із ванільного морозова з кокосовою стружкою. Весь аромат ніби просочений вершковістю, звучить в міру солодко, дуже смачно, ніжно і привабливо.
Signorina Ribelle мені сподобалась, цей аромат я б навіть віднесла до гурманських. Він чудово підійде для тих, хто любить такі солоденькі і смачні направлення. Можна було б "покласти" менше перцю, бо він на протязі усього часу задає свій тон, але ж звісно додає пікантності.
Парфум приємний, досить стійкий, відчуваю його на протязі 4-6 годин. Він не важкий, не нудний, зовсім не душить, а напроти комфортний і піднімає настрій.
При цьому він не зачепив мене настільки, щоб мені хотілося б його у повному форматі. По меншій мірі, не зараз, бо серед великої кількості інших пробників я знайшла більш цікаві аромати на які запала, однак, цей теж дуже гарний.
Коментарі (0)