MAXIMOVA🌷

03 відтінок | олія для губ Pierre Rene Lip Oil

Ця олійка історія не просто про декоративну косметику, вона дуже добре доглядає за губами, завдяки складу насичиними оліями.

Містить:

• Олія абрикоса
  • Олія персика
  • Олія винограда
  • Олія соняшника

Пакування у неї привабливе.

Картонна золота коробка, має захисну наклейку. Всередині пластиковий флакон, родзинкою якого є кристал на кришці.

Аплікатор зручної видовженої форми, гарно лягає по формі губ, чудово наносить продукт.

У мене олійка у 03 відтінку Pinkish Beige (рожево-бежевий). Я б не сказала, що у неї багато рожевого кольору, переважають персиково-бежеві тона. Олійка слабо пігментована, хоча і в баночці здається насиченою.

Ось свотч під різним освітленням.

Зробила колаж, щоб було наглядно зрозуміло вигляд олійки на губах. Якщо я вдома - наношу один аплікатор (один шар) для зволоження губ, таким чином виходить прозоре покриття з легким блиском. Якщо іду на вулицю чи цілеспрямовано роблю макіяж з олійкою - наношу 2-3 аплікатори (тобто занурюю 2-3 рази для яскравішого ефекту), в такому разі проявляється напівпрозоро пігмент, на губах колір виглядає красивим нюдовим, бежевим і натуральним. Має яскраво виражений блиск, ніби скло.

Олійка дуууже комфортна на губах, зовсім не липне, не розтікається, тримається контуру. Аромат дуже легкий солоденький. А головне, що вона відчутно покращує стан губ, робить їх м’якими і знімає сухість.

Іноді від олійки буває тільки назва, бо коли фарбуєшся відчуваєш, що вона як звичайний блиск, тут же олійка - це дійсно олійка!

Якщо ви в пошуках - рекомендую! Красива на губах, комфорта і ще й чудово зволожує!