Nastina

Синій шопер від MakeUp

Синій шопер від MakeUp

Синій шопер MakeUp

Зовсім скоро я буду святкувати третю річницю, як я замовляю посилки з косметикою в MakeUp.ua Час згадати, що мені подарував MUC минулого року!
Як і зазвичай, мені було дано два тижні, щоб зробити замовлення зі складу України і обрати один із запропонованих товарів на вибір в подарунок від магазину❤️
Обирала довго, і всеж вирішила взяти синій брендований шопер MakeUp.
Шопер був представлений у кольоровій гамі, але обрала синій за його насиченість і яскравість.

Користуюся ним вже рік і можу сказати, що навіть якщо його купувати (а коштує він близько 100 грн), то він абсолютно вартий своїх грошей та досі має чудовий вигляд. Прала один раз і вручну, літери не стерлися, ковтунці не утворилися, думаю ще пару років прослужить точно.
Шопер стильний: білі літери лого на яскравому синьому тлі. Матерія щільна, цупка, приємна до рук, колір - казка! Розмір і довжина ручок як у класичного шопера, єдине, що цей дещо продовгуватий, прямокутний.
Я в нього клала і важкі речі, та сумка все витримала, з нею можна іти і на різноманітний шопінг, і на навчання, і навіть комусь подарунок скласти в нього і шопер стане чудовим доповненням до основного подарунку.

Я вдячна сервісу за таку програму як "Святкуємо рік з MakeUp", адже
я тепер щороку під кінець літа отримую цікавий подаруночок. Вже розмірковую над моїм вибором цього року.
Цей шопер рекомендую і до вибору і до придбання! Бажаю вдалих покупок, на все добре!

Синій шопер від MakeUp
Синій шопер від MakeUp
Синій шопер від MakeUp
Синій шопер від MakeUp
Синій шопер від MakeUp
Синій шопер від MakeUp
23 серпня, 2024
Nastina
23 серпня, 2024