PolLya

Uriage. Bariésun. SPF 50. Anti-brown spot fluid.

Uriage. Bariésun. SPF 50. Anti-brown spot fluid.

Отак купуєш косметику в магазинах, а потім як кинеш лихом об землю: та що ж я, не достойна кращого?! І береш намріяний аптечний санскрін. В моєму випадку : намріяний Uriage.

В міру густенький флюід, який обіцяє боротьбу з пігментними п'ятнами, захист від сонця і відновлення шкіри.
У формулі має гліцерин, зі "смачного" - вітамін Є, а із приємного - саліцилову кислоту.

При використанні крему, шкіра отримує трішки біліший відтінок, ніж зазвичай. Але це просто непогано освіжає тон шкіри. Більш напружує момент скачування засобу в маленькі білі острівки в процесі рознесення по шкірі. Трішки проблемно користуватись ним на обличчі, зате на шиї і зоні декольте крем влягався без протестів і неприємних несподіванок. А ще я на його основі робила рум'яна з СПФ захистом: крапля крему , крапля улюбленого відтінку рідкої губної помади - маємо свіжий рум'янець і захист від сонця. Поплескуючими рухами наношу на вилиці і якщо раптом переборщу з кольором ,то наношу Uriage додатково ще трішки на рум'янець і все добре, однорідно і захищено.

Не можу пояснити чому крем нормально лягає на інші засоби СПФ, а сам на обличчі не всідається. Хоча на шию і декольте я наношу його без підложки з якогось крему. Як би там не було, а користуюсь я ним із задоволенням. І з користю : в зоні декольте "завелись" минулого літа діаспори веснянок і ця нерівномірна пігментація після засмаги змінила не в кращу сторону тон шкіри. Але Урьяж мало того, що не дав темнішати місцю минулорічної засмаги, він ще й добре висвітлив і зробив дещо рівнішим колір шкіри. Я дуже задоволена результатом використання флюіду на шкірі шиї і зони декольте. Може і добре, що для обличчя засіб не підійшов, більше залишилось на проблемні участки. А для обличчя я купила недорогий, але дуже крутезний флюід Гарньер. Вийшла абсолютно ідеальна пара санскринів для жінки за 40 з жирною шкірою обличчя і віковими змінами шкіри зони декольте.

Всім, хто готовий трішки потанцювати з бубнами , примінюючись до маленьких дивацтв Урьяжу , рекомендую до покупки SPF 50 fluid bariésun. Я не пожалкувала, що придбала його, надіюсь, що і вам сподобається його захист і допомога.