YuliHrytskoff

Набір сироваток La Roche-Posay для щоденного антивікового догляду + захист від сонця

Набір сироваток La Roche-Posay для щоденного антивікового догляду + захист від сонця

Нещодавно в дописі про нові косметичні придбання (https://club.makeup.com.ua/post/35454/) я показувала Набір сироваток La Roche-Posay для щоденного антивікового догляду. Окремо про нього писати не планувала (хотіла тільки згодом залишити відгуки на кожен із засобів), та багато хто з дівчат зацікавився цим наборчиком і його наповненням. Тож, вирішила показати і розповісти про нього детальніше)

Сам набір приїхав до мене запакованим у красиву картонну коробочку, на обороті якої є детальна інформація про кожен засіб із набору. Також, помимо самих засобів, які в коробці акуратно вкладені у спеціальні відділення для збереження їх цілісності, до набору входить і дуже детальна інструкція з інформацією про кожен продукт, показами/протипоказами до застосування і можливі комбінації використання при тих чи інших потребах.

Всього до набору входить 7 засобів у мініатюрах: 5 сироваток (3 з них у скляних флаконах, 2 – у тубах) та 2 сонцезахисних засоби. При цьому, деякі із засобів ще й мають окремі персональні коробочки та піпетки для дозування.

В загальному, пакування дуже естетичне, все гарно запаковане та прийшло цілим і не пошкодженим.

А тепер показую наповнення набору.

Це новинка бренду, яка з кожним днем набирає все більшої популярності. Я й сама її дуже хотіла спробувати, так як маю пігментацію, правда, мені її допомогла майже повністю ліквідувати Сироватка з транексамовою кислотою й ніацинамідом для обличчя й шиї Cos De BAHA Tranexamic Acid Niac (про неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/30946/), але залишилась ще одна пігмента пляма на щоці і нерівномірний тон шкіри на лобі, тож якраз подивлюся, чи зможе сироватка Мела В3 з нею впоратися.

Ось що каже виробник про сироватку Мела В3: Інтенсивна сироватка-концентрат проти стійких пігментних та постакне плям з інноваційною молекулою Мелазил та 10% Ніацинаміду (Вітамін В3). Має тривалу ефективність у корекції проявів навіть стійких пігментних плям та в запобіганні їм. Протестовано на шкірі, схильній до появи пігментних плям. Містить Термальну Воду La Roche-Posay.

Клінічно доведена ефективність на кожному фототипі шкіри: Через 1 тиждень тон шкіри на вигляд більш рівний. Через 2 тижні видимість, колір і кількість пігментних плям помітно зменшуються. Через 4 тижні навіть стійкі пігментні плями виглядають меншими. Забезпечує тривалу ефективність проти пігментних плям навіть після припинення застосування.

Використання: Підходить для всіх типів шкіри, навіть жирної. Можна застосовувати на чутливій шкірі обличчя. Наносити вранці та ввечері на обличчя, шию та зону декольте. Також протестовано на шкірі рук. Уникайте прямого контакту з очима.

Мала декілька пробників цієї сироватки – дуже подобалась! Дає настільки якісне зволоження, що не кожен навіть поживний крем на це здатний. Буквально за 2 тижні, на яких мені вистачило тих пробників, що я мала, моя шкіра зі зневодненої стала нормально зволоженою. Тож, із задоволенням використовуватиму цю мініатюру)

Опис від виробника: унікальна зволожувальна формула, що містить два види гіалуронової кислоти та вітамін В5 для відновлення захисного барєра шкіри, глибокого зволоження та пружності.

Ефективність: миттєво пружність шкіри відновлено. Шкіра еластична та зволожена, виглядає більш здоровою та сяючою. Зморшки розгладжені.

Використання: свіжа текстура аква-гелю. Наносити вранці та ввечері на обличчя, шию та зону декольте. Використовувати перед нанесенням основного догляду, або в якості основного засобу для догляду. Для всіх типів шкіри. Протестовано на чутливій шкірі. Підходить для використання після проходження естетичних процедур.

Якраз хотіла на літо купити собі якусь сироватку з вітаміном С. Дивилась на Cos De BAHA, але тепер маю від LRP)

Опис від виробника: унікальна оновлювальна антивікова сироватка серед продуктів Ля Рош-Позе з високою концентрацією чистого вітаміну С, саліциловою кислотою та заспокійливим нейросенсином, адаптована до фізіологічного рівня Ph шкіри, для відновлення сяяння чутливої шкіри обличчя.

Ефективність: миттєво шкіра сяюча, зволожена та ніжніша. Зморшки і лінії зневоднення розгладжуються, шкіра відчувається більш гладенькою. Колір та текстура обличчя однорідні та покращені. Шкіра повертає своє природнє сяяння.

Використання: легка, оксамитова, нежирна текстура, що швидко поглинається. Наносити вранці або ввечері на очищену суху шкіру обличчя та шиї, уникаючи зони навколо очей. Використовувати разом із засобом з SPF 15 при виході на вулицю. Підходить як основа під макіяж. Для всіх типів шкіри. Протестовано на чутливій шкірі. Некомендогенно.

Ця сироватка для шкіри навколо очей.

Ефективність: шкіра миттєво зволожена. Через два тижні погляд стає більш відкритим, лінії зневоднення та зморшки видаються розгладженими, темні кола менш помітні. Шкіра навколо очей оновлена на вигляд та пружна на дотик.

Використання: наносити вранці та ввечері на шкіру навколо очей. Видаліть надлишок сироватки з аплікатора. Нанесіть сироватку на зону темних кіл під очима та розподіліть її круговими рухами за допомогою масажного ролика. Завершіть нанесення, використовуючи подушечки пальців для розгладжування шкіри.

Те, що ця сироватка була в наборі - це знак, що пора вводити в догляд ретинол))) От якраз розпочну з осені, коли сонце вже не буде таким активним.

Опис від виробника: нова інтенсивна антивікова сироватка створена для боротьби з першими віковими змінами. Її формула містить чистий ретинол у поєднанні з ретинолом послідовного вивільнення, які можуть розгладити навіть глибокі зморшки. Засіб активізує синтез колагену та еластину, вирівнюючи текстуру шкіри. При регулярному застосуванні ознаки старіння, викликані сонячним випромінюванням, стають менш вираженими.

Шкіра виглядає гладенькою одразу після нанесення. Після 8 тижнів використання помітне зменшення видимості глибоких зморшок на -14% та ліній зневоднення на -19%. Тон та текстура шкіри обличчя більш однорідні та покращені. Клінічне дослідження, 51 жінка після 8 тижнів використання.

Використання: текстура зволожуючого флюїду. Наносити виключно ввечері на очищену шкіру обличчя та шиї, уникаючи зони навколо очей. Після застосування може бути використаний зволожуючий засіб для шкіри. Вранці обов’язково нанесення засобу з SPF ≥15. В період використання сироватки уникайте потрапляння на шкіру прямих сонячних променів. Не поєднуйте нанесення сироватки з іншими засобами, що також містять Ретинол. У разі виникнення відчуття дискомфорту збільшіть проміжки між нанесеннями для адаптації шкіри до засобу. Засіб може змінити колір на жовтий після контакту з повітрям, це не впливає на його ефективність чи переносимість. При потраплянні в очі негайно промийте їх водою.

Цей санскрін мене переслідує))) Мала вже такий у повнорозмірному флаконі, потім ще й у мініатюрі (також попався мені в одному із таких наборчиків мініатюр LRP – люблю їх періодично купувати), ось тепер знову він у мене) Не скажу, що це мій улюблений санскрін, але якість справді гарна!

Опис від виробника: запатентована у Франції та виключно для La Roche-Posay, нова розробка – фільтр Мекзорил 400, який забезпечує захист навіть від дуже довгих УФ-променів. Відповідає вимогам ЄС щодо захисту від UVA та UVB випромінювання.

Антиоксидантна дія – сприяє захисту від впливу забрудненого повітря та інфрачервоного випромінювання. Для всіх типів чутливої шкіри обличчя, схильної до алергічних реакцій на сонячне випромінювання. Без парфумованих віддушок. Протестовано під дерматологічним контролем на чутливій шкірі. Перед нанесенням ретельно струсіть.

Застереження: Тривале перебування на сонці є небезпечним. Дітям і немовлятам не рекомендовано знаходитися під прямими сонячними променями. Cонцезахисний засіб не може забезпечити 100-відсоткового захисту шкіри. Нанесіть сонцезахисний засіб на шкіру безпосередньо перед виходом на вулицю. Уникайте контакту засобу з одягом. Для підтримання захисту регулярно й у достатній кількості поновлюйте нанесення засобу. У випадку потрапляння засобу в очі негайно та ретельно промийте їх водою.

Ось цього санскріну від LRP в мене ще не було, тому дуже цікаво буде спробувати!

Опис від виробника: сонцезахисний антивіковий зволожувальний засіб, розроблений для всіх типів шкіри обличчя, навіть чутливої. Технологія CELLOX-B3 TECH (ЦЕЛОКС Б3 ТЕК) [МЕКСОРИЛ ІКС ЕЛЬ, ВІТАМІН B3, ВІТАМІН Е,ТЕРМАЛЬНА ВОДА ЛЯ РОШ-ПОЗЕ] допомагає формулі засобу забезпечити:

• високий ступінь захисту від UVA та UVB променів;

• обмеження потрапляння на шкіру обличчя забруднюючих часток;

• антиоксидантну дію – сприяє захисту від оксидативного стресу та інфрачервоного випромінювання.

Збагачений ФРАГМЕНТОВАНОЮ ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ, ФЕ-РЕЗОРЦИНОЛОМ та НІАЦИНАМІДОМ, засіб забезпечує антивіковий ефект: зменшення видимості зморшок та ліній зневоднення на -15%, зменшення видимості пігментних плям на -26%, +15% рівня еластичності шкіри. Зволоження протягом 24 годин. Нежирна текстура. Протестовано під дерматологічним та офтальмологічним контролем. Гіпоалергенно. Некомедоногенно.

Використання: наносити рівномірно на шкіру обличчя кожен ранок в якості останнього кроку у рутині догляду, а також перед нанесенням макіяжу.

Застереження: тривале перебування на сонці є небезпечним. Сонцезахисний засіб не може забезпечити 100-відсоткового захисту шкіри. Нанесіть сонцезахисний засіб на шкіру безпосередньо перед виходом на вулицю. Уникайте контакту засобу з одягом. Для підтримання захисту регулярно й у достатній кількості поновлюйте нанесення засобу. У випадку потрапляння засобу в очі негайно та ретельно промийте їх водою.

Набором дуже задоволена! Тестуватиму кожен із засобів, а згодом залишу на них окремі відгуки про результати і свої враження.