Бюджетний кислотний тонік, що зм іг.
А що взагалі можуть тоніки та чого чекати не варто?
Bielenda – це польський косметичний бренд, ціни у них досить демократичні.
Тонік має об'єм 200 мл.
Консистенція: рідка, прозорого кольору
Аромат: приємний запах, фруктово-квітковий
Флакон, мій погляд, виконаний добротно.
У мене за час використання нічого не відламалося, етикетка не відклеїлася. У дизайні нічого зайвого, але виглядає непогано.
На звороті флакона можна побачити інформацію укріїнською мовою та склад засобу.
Зверху розташована кришка, яка щільно прилягає – засіб не проливається (захисної плівки не було).Дозатор працює теж непогано, добре розтікає ватним диском.
Це кислотний тонік, він містить мигдальну, лактобіонову та гіалуронову кислоти та призначений для комбінованої та жирної шкіри. Концентрації кислот я не знайшла. Можу з великою ймовірністю сказати, що вона тут невелика (не як у професійних засобах). Та й самі по собі мигдальна та лактобіонова кислоти досить щадні, тому якщо Ваша шкіра з кислотами мало знайома, то не бійтеся почати з них.
Склад та ефект від користування
Склад: Aqua (Water), Niacinamide, Glycerin, Mandelic Acid, Lactobionic Acid, Sodium Lactate, Lactic Acid, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Polysorbate 20, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, DMDM Hydantoin, Parfum (Fragrance), Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal, Limonene.
Ефект, який можна очікувати безпосередньо від кислот, що входять до складу тоніка:
- НИЗКОМОЛЕКУЛЯРНА ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА — найновіша, найбільш ефективна форма сильної зволожуючої речовини, частки якої мають здатність проникати в глибокі шари шкіри. Завдяки цьому шкіра інтенсивно зволожується зсередини – вона стає набагато гладкішою, пружною та еластичною.
- МИГДАЛЬНА КИСЛОТА делікатно відлущує епідерміс, чинить антибактеріальну дію, звужує пори, зменшує надмірне виділення шкірного сала, перешкоджає закупорюванню пір, освітлює почервоніння.
- ЛАКТОБІОНОВА КИСЛОТА відлущує епідерміс, стимулюючи механізми відновлення шкіри, перешкоджає появі екземи, розгладжує та вирівнює колір шкіри, інтенсивно зволожує.
Що можу сказати про отриманий ефект?
Я цілком задоволена! Справді, є м'який ефект, що відлущує, це факт. Шкіра при використанні тоніка стала гладкішою, тон став рівнішим. Відлущування - це дуже важливо, адже це дозволяє і всьому іншому догляду (сироватки та креми) працювати ефективніше! Тому я так люблю тоніки, що відлущують.
Також тонік має деякий підсушуючий ефект, зменшуючи ймовірність виникнення прищиків. Я помітила, що вони почали з'являтися рідше, ніж раніше.
При цьому шкіра не пересушена, вона зберігає необхідний рівень зволоження.
Коментарі (0)