Кузя Ю-а

Антисептик для рук у гелі

Антисептик для рук у гелі

Дуже милий помічник, а особливо в сьогоднішніх реаліях. На фоні усіляких всплесків болячок та взагалі, для додаткового захисту ( я в тому педантична), вирішила купити антисептик від tink.

Слухайте, ну ціна топчик, аромат - солодкої цукерки, фрукти... яскравий колір і ніжна текстура! Тепер хочу і інші ароматики покидати в різні сумочки і ще лишити в машині парочку.

Антисептик йде в форматі гелю. На перший погляд така міні баночка, на довго не вистарчить. Проте, самого ж гелю треба декілька крапельок.

Антисептик для рук у гелі

Бо в склад гелю входять гранули жожоба. При розтиранні засобу вони розчиняються, а їхній вміст насичує живильними і зволожувальними компонентами шкірний покрив. Тому, сухості як від класичних санітайзерів тут не буде.

Гель моментально перетворюється на водичку, ніжно поглинається шкірою та надає такий потрібний захист. Особливо коли не має можливості помити ручки класично.

Жодних жирних плівок, липкості ... лише приємний аромат та відчуття чистоти.

Формула ефективно дезінфікує, вбиваючи бактерії і патогенні мікроорганізми! А це мені і потрібно. Раджу теж купити вірного помічника, адже чисті ручки - відсутність додаткових простуд.