SKOMSKA

Honest Products Hand Soap JAR №11

Отримала посилочку із засобами від українського бренду Honest Products .

Відразу поставила мило та крем для рук у ванну кімнату , та розпочала тестування і відзначу, що були змішані враження .

Але почну з початку :

▪️Дизайн просто вау! Люблю , коли все мінімалістично , та лаконічно .

▪️Чорно - білі кольори , та зрозуміла форма.

▪️Баночка точно стане прикрасою у ванній кімнаті і не створить зайвого побутового шуму .

▪️Об'єм - 500 мл.

▪️Зручний дозатор чорного кольору, досить широкий , не такий зазвичай . І це виявляється так комфортно . Має контроль відкриття. Легко надає засіб та не тече.

▪️Текстура прозора, досить рідка.

Утворює середню піну. Гарно очищає, та не сушить шкіру.

▪️Аромат - от тут в саме серденько .

Нішева композиція, яка поєднує в собі амбру, ветивер, кардамоном і ваніль. Для мене він досить теплий, затишний, деревинний з легкими нотками ванілі . Тут його особливість , адже я ніколи не бачила мила з таким ароматом. Дуже рідко траплялись схожі в дорогих ресторанах, чи готелях .

▪️Склад : Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cосо Clycoside, Glyceryl Oleate, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Aloes Succus, Sodium Chloride, Cocamide DEA, PEG-150 Polyglyceryl-2 Tristearate (and) Laureth-3 (and) Dipropylene Glycol, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfume, Citric Acid.

Спочатку я хотіла зробити допис відразу на всі продукти з розпаковки .

Але все ж орієнтуючись на враження вирішила приділити відгук окремо кожному продукту , адже є про що розповісти .

Чому ж не подружились спочатку ?

Зазвичай я не витрачаю багато часу на миття рук , трішки мила , води , два рухи і побігла. Так було і тут ...і думки - ну мило , як мило , якось мало піниться і аромат майже не відчуваю.

А з ним так не можна) тут потрібний інший підхід .

▪️Зупинись , насолодись дизайном, нанеси мило, та приділи хоча б хвилинку, щоб добре вспінити і в процесі відкриється неймовірний аромат , такий теплий та затишний, який огорне навколо .

Здається це звичайне мило, але ні - це засіб який заземляє і дає відчуття моменту "тепер".

Ось такі відчуття . Дякую за увагу !

Обіймаююю❤️