Кузя Ю-а

Одноразовий душ для щоденної особистої гігієни всього тіла

Одноразовий душ для щоденної особистої гігієни всього тіла

Нажаль, часи зараз такі, які вони є! І на щастя, для комфорту нашого з вами, придумали сухий душ. Душ, що повертає комфорт в сумбурному житті.

Вони є знахідкою в походах, подорожах, на дачі, в лісі і найцінніше нашим рідним в ЗСУ. Але я покажу це на прикладі використання в домашніх умовах. Адже, попереду зима, не завжди є світло і вода. Тому, мати такі душики вдома, напевно варто кожному.

Одразу розвінчаю ваші хвилювання. Він не залишає жодних дискомфортних плівок, дарує відчуття свіжості, немає аромату жодного та дійсно активно очищає тіло!

Є три види, два для мене виявились класичні, що дуже зручні для дому, подорожей та цивільних випробувань. А от синій йде одразу з рідиною в середині. Той випадок, коли під рукою має бути все.

Значить в складі класичних версій йде рушничок (досить великий та вистачає на все тіло) та власне мочалка, що пропитана натуральними реагентами (які й миляться). Мочалка хоч і ніжна, проте має легеньку шершавість для дійсно ефективного очищення.

Одноразовий душ для щоденної особистої гігієни всього тіла
Одноразовий душ для щоденної особистої гігієни всього тіла

Продукт є гіпоалергенним, має збалансований рівень pH 5.5 та дерматологічно протестований, що робить його зручним для щоденного використання.

Далі все просто. Заливаєте води 25 мл. Спеціально не вимірювала, адже не завжди є така опція. Робила все на власний розсуд.

Проте, результат вражає.

Нагадаю інструкцію:

1. Відкрити упаковку та дістати всі елементи комплекту.

2. Помістити губку назад у відкриту упаковку.

3. У відкриту упаковку з губкою всередині додати 25 мл води.

4. Стискати упаковку з губкою до утворення піни.

5. Використати губку для очищення тіла.

6. Витерти тіло рушником, що міститься в комплекті.

7. Після використання всі елементи комплекту викинути у смітник.

Так от піни реально багато! Реально вистачає помити усе тіло!

Просто наливаєте водичку і злегка переминаєте пакетик. Далі я ще витягнула мочалку і довзбивала. В результаті - пишна піна, що гарно очищає тіло!

Мені вдалось очистити усе тіло, а піни ще було і було. Однозначно, треба все робити швидко. Не звичайний це все таки душ. Але тіло чисте і свіже. Ніякої аллергії. Це спасіння.

Ціна доступна. Якість висока. В незалежності від ваших потреб (ліс, дача, подорож чи фронт), ця штука однозначно додасть комфорту!