𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

DKNY Be Delicious

DKNY Be Delicious

Вперше Be Delicious від DKNY почула років 15 назад. Його носила моя подруга. Мені дуже сподабався цей аромат, він відображав дивовижний мікс свіжості і зелені з акцентом на яблуко і огірок. Шлейф тягнувся дуже довгий. Я неодноразово хотіла його собі придбати, але кожного разу мене щось зупиняло і я обирала інші парфуми. Так, колись, зеленому яблуку я надала перевагу рожевому Fresh Blossom від DKNY.

Be Delicious, як вже писала, мені подобався, але в ньому були якісь нотки, які трохи відштовхували, тому я сумнівалася, і так і не наважилась взяти повний формат.

DKNY Be Delicious

DKNY Be Delicious був випущений 2004 році.

Піраміда

Верхні ноти: Огірок, Грейпфрут, Магнолія;

Ноти серця: Зелене яблуко, Конвалія, Тубероза, Фіалка, Троянда;

Базові ноти: Деревні ноти, Сандал та Амбра.

Нещодавно вирішила придбати пробник цих парфумів, згадати, порівняти свої враження старі і нові. Що ж цього вийшло? А історія повторилася. Аромат для мене не змінився, я все так же його сприймаю.

Для мене Be Delicious все той же кришталево-чистий, прохолодний, сплетений із зелених нот. Більше всього відчувається зелене яблуко, соковите, смачне і хрустке. Разом з ним не менш виразний свіжий огірок на фоні ніжних квітів.

Парфум не солодкий, не важкий, але я завжди відчуваю у ньому трохи синтетичні нотки (із-за чого і були сумніви), хоча він гарний сам по собі - такий легенький, свіжий і дзвінкий.

З самого початку і до кінця аромат звучить для мене однаково. Він шлейфовий, досить стійкий.

Свого часу зелене яблуко від Донни Каран було дуже популярне, а можливо і зараз таким залишається... Просто я дуже рідко його зустрічаю на комусь.

Дехто його обожнює, а інші як раз критикують за хімозність. Я ж відношусь до тих, кому воно більше подобається, але не до такої міри, щоб бажати взяти повний формат. Тим не менш, я рада, що у мене є така мініатюра, інколи його приємно послухати, але без фанатизму.