Hanna Domashenko

Joko Blend | Scalp Peeling Scrub

Joko Blend | Scalp Peeling Scrub
Joko Blend | Scalp Peeling Scrub

Я сама в шоці, але це мій перший пілінг для шкіри голови. Клуб розширяє косметичні горизонти і я, нарешті, також зацінила дієвість пілінгів для шкіри голови. До цього скрабувала лише тіло та обличчя, а дарма!

Цей пілінг розроблений для глибокого очищення шкіри голови. Думаю, що спробувати вперше такий пілінг влітку - то був найвдаліший експеримент для мого волосся. Пілінг не тільки добре сприяє в боротьбі лупою, стимулюючи ріст волосся при цьому, а й візуально шикарно додає об'єму волоссю від самих коренів.

Joko Blend | Scalp Peeling Scrub

Абразивні частинки тут малесенькі, тому скрабування тут дуже делікатне та приємне, що покращує циркуляцію крові біля самісіньких коренів волосся.

Засобу тут аж 125 мл, як на мене, це обєм, якого вистачить на довго. Адже користуватися ним можна лише 1-2 рази на тиждень. Засіб має зручний наконечник, аби було легко наносити його на корені волосся.

Лекий масаж пальцями і ретельно змиваємо водою. Потім я промиваю волосся улюбленим шампунем та наношу доглядову маску.

Якщо ви ще не знайомі з пілінгами для шкіри голови - то цей допис знак, що треба спробувати вже зараз! Joko Blend з рисовою пудрою та ментоловою олією подарує свіжість та вражаючу чистоту вже після першого використання.