lyuba_belllaaa

Літні пробні взірці.

Літні пробні взірці.

Я з тих людей, хто ніколи не забуде запитати про взірці необхідних продуктів 😆 Честь і хвала тим, хто це робить і радує нас корисними новинками. До речі, кілька разів я так потрапляла на абсолютно класні продукти і лінійки, які зі мною роками.

Ділюсь класними взірцями, (не класні - типу тонального супер темного відтінку лишаю у магазині).

Палітка взірців Dior Addict Rouge - давно хотіла таку, - прекрасний взірець для відпустки або просто як варіант потестити кілька відтінків. Перестали додавати пензлик у розкладку, і це наче і екологічно але дуже обмежує використання.

Le labo - за ціною цих продуктів дууже хочеться взірців і побільше 🤣 Саме так і вийшло - я попросила взірець Парфуму Неролі 36 і отримала у довісок ще тестерів для догляду обличчя для чоловіка. Для довідки, їх дали дійсно багато по 4 штуки - і це класний підхід, бо з одного саше зрозуміти продукт дуже важко.

Далі Diptyque L'Ombre Dans - лосьйон для рук. Білі квіти, мускус і смородина, просто краса. Не надто стійкий запах у цій формулі, але спробувати було цікаво. Чекає відрядження, люблю такі мініатюрки кидати у сумку щоб руки не сохли у дорозі.

Мазь BIOselect Cretan Remedy - не дочекаюсь поїздки у Карпати, щоб спробувати. Дуже вже хороші відгуки на нього. Знову ж таки, ідеальний варіант спробувати продукт.

Отримала набір мініаютюрок Lancome у подарунок за покупку 😍

Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate - не мій продукт, на початку складу спирт і силікони 🥲 Використовую на декольте, або тіло. Молодшу шкіру зробить гладенькою, а я вже у прольоті.

Lancome Genifique Вдосконалений крем-активатор молодості з ефектом сяйва для догляду за шкірою навколо очей - це вже краще. Спирт все рівно у складі, але значно краший ефект. Під очі я не ризикувала, у мене там і так проблемна шкіра. А от на обличчя гарно лягав у спеку, коли не хотілось перевантажувати шкіру.

Далі - любов. Lancome Idole Парфумована вода у мініатюрі. Білі квіти, груша, мускус - і це все насичено і яскраво і так по-літньому ❤️ Обов'язково придбаю флакон, я взагалі фанат ароматів Ланком (як вінтажки так і сучасних 👌🏻). Аромат приніс мені безліч приємних моментів на відпочинку і з флакону був супер стійким.

Далі Коректор зморщок Dior Capture Totale Hyalushot Wrinkle Corrector. Планую взяти у короткий вікенд у гори і обіцяю собі щиро більше не купвтаи повнорозмір)) То якась магія Діор - прекрасні засоби у пробних взірцях часто не вражають у повному об'ємі. Та і ціна не спонукає бігти за повнорозміром.

Далі Clarins Multi Active Денний розгладжувальний крем для сяяння шкіри обличчя. Давненько не купувала нічого у кларанс з причини їх неперебірливості ринками збуту, але цей крем спробую з цікавістю. Зазвичай у них прості і робочі формули.

Далі нова літня любовна любов Juliette Has A Gun Ego Stratis.

Невловимий одеколонний старт, який переходить у дерев'яшки, морську сіль і помякшується легкими неролі. Закривається вся ця краса нотками мускусу і фірмового амброксану. Для мене це якийсь космічний запах чистоти, моря, і великого букету квітів. Такий запах для чоловіка метросексуала або дуже модної дівчини. Хочу флакон на настпуне літо (але я всі флакони хочу, то не показник 🤣)

Люблю взірці Juliette has a gun - вони досить великі і дають доьре потестити аромат.

Які у вас відносини з взірцями?

Також, буде вдячна за поради, як їх краще зберігати. Я регулярно їх забуваю брати у поїздки, а тримати зверху теж не хочеться 🧐

Літні пробні взірці.