ksnklb

Розслаблення для ніжок

Розслаблення для ніжок
Розслаблення для ніжок

Shelly дуже часто тішать нас новинками, які то зігрівають ніжки, то зволожують, то освіжають. Цей гель про два останні пункти 😉.
І я думаю, що це знахідка не лише на літо. Так, втома у ніжках відчувається і після тривалої прогулянки у босоніжках, і після дня у кросівках, і точно після кількох походів у магазин у чоботах, ноги важкі та "гудуть".
Ця новинка від Shelly може допомогти виправити ситуацію, і я її вже дуже полюбила 🥰.
Достатньо просто нанести трішки гелю на ніжки і він почне приємно, легенько, ненав'язливо охолоджувати ніжки 🥰. У перші хвилини після нанесення відчувається волога на ногах від гелю, та він досить швидко вбирається, і залишається лише ментолова свіжість, така легка і доволі стійка, вона не пече та не заважає.
А ще він доволі добре зволожує ніжки, що також тішить 🥰. Після цього гелю ніжки не лише гладенькі, а й розслаблені, заспокоєнні. Якщо є набряки, то вони зникають.
І це все не дивно, адже у складі є сечовина, гліцерин, ментол, камфора (це напівпрозорі кристали, що охолоджуючим ефектом), кофеїн, екстракт кінського каштана, олія перцевої м'яти.
Консистенція гелева, вона тане у контакті з теплом шкіри та при нанесенні на неї та швидко вбирається. Колір морської хвилі, яскравий, та при цьому гель напівпрозорий. Аромат ментоловий, трохи ніжний і загалом приємний, відчувається під-час нанесення і все.
Баночка тішить об'ємом, там аж 200ml, а дизайн у стилі Shelly)). Дозатор помпа, не заїдає.

Розслаблення для ніжок
Розслаблення для ніжок
Розслаблення для ніжок
Розслаблення для ніжок