ACNE Patch Sovka
Мої 🆘-помічники для боротьби з одиничними висипаннями. Покажу свої результати
Патчі містяться в упаковці, яка має зручну відривну лінію. Тому я справилася без ножиць ✂️
Всередині ще один пакетик, надійно заклеєний, де безпосередньо містяться патчі.
Всього їх 36 штук. Знаходиться між двома тонкими листами. Є 2 розміри: більші і менші - на різні випадки життя і розмір висипань 😅
✅ патчі є гідроколоїдними, тобто містять всередині такий активний компонент, який допомагає висипанню/прищику швидше загоїться
Такий компонент використовується навіть у медичних пов’язках
✅ є прозорими і майже непомітними і НЕвідчутними на шкірі
Чому кажу майже? Бо при певному куті і освітленні все ж їх можна побачити. Але на собі я їх бачу лише зблизька. Зовсім не відчуваються, я навіть перевіряла чи досі є, бо таке відчуття, що шкіра абсолютно «гола»
✅ водонепроникні
Перевірено особисто, з ними приймала душ і навіть легко вмивалась протягом дня
✅ мають чітковиражену антибактеріальну дію
ВРАЖЕННЯ ВІД ВИКОРИСТАННЯ. ЕФЕКТ
Патчі використовувала як від ранку до вечора, так і з вечора до ранку. Виробник радить залишати патчі на 8-12 годин, такої інструкції я і старалася дотримуватися.
Як я уже згадувала вище, патчі дуже комфортні, невідчутно і майже непомітні. З ними я виходила на вулицю, робила макіяж. Тримаються чудово.
Відразу при знятті з плівки, на якій вони наклеєні, бачу як загинається кутик, але з часом на шкірі, приблизно протягом години, патч повністю вирівнюється.
Так от щодо ефекту.
За час витримки патчі витягають навіть глибокі прищі, весь їх вміст. У більшості випадків застосування на наступний день уже нічого не залишалося. За потреби залишки я звісно ж видавлювала, знову наклеївши патч після обробки.
З ними висипання загоюються швидше. Вони стають менш червоними і помітними (*за винятком глибоких запалень, тоді спочатку патчі витягують вміст, а уже тоді загоюють).
Патчі від прищів виявилися чудовим SOS-засобом, який повинен бути у косметичці кожної. Виручає швидко і надійно. Круто, що можна використовувати перед особливою подією без страху, що не подіє чи підведе. Величезний плюс, що патчі прискорюють загоєння, знімають запалення і роблять його непомітним.
Коментарі (0)