Missmili

Тестую зразочки

Тестую зразочки

Для цього зразочки підходять якнайкраще. У мене є багато пробників, тому вирішила поступово їх використовувати, поки вони не зіпсувалися.

Першою на огляді є зволожувальна сироватка для шкіри

SKINBAR Hyaluronic Acid 97% & Aloe Extract Face Serum. Об’єм пробника – 3 мл, чого достатньо на одне використання. Сироватка прозора, дуже водяниста, схожа більше на тонер. Аромат має яскравий, одеколонистий і свіжий. При нанесенні відчувається легке зволоження та липкість.

Тестую зразочки

Однак липкість мені не дуже сподобалась, тому я б не купила її знову.

Другим на огляді є себорегулювальний крем для обличчя Frudia Pore Control Green Grape Cream з екстрактом зеленого винограду. Крем призначений для живлення, зволоження, звуження пор і матування шкіри. Текстура крему – одна з найбільш незвичайних, що я пробувала: вона прозора, густа і абсолютно матова, чимось нагадує ентеросгель. При нанесенні на шкіру крем перетворюється в рідкий гель, який миттєво зволожує шкіру, не обтяжуючи її та не залишаючи липкості.

Аромат крему дуже насичений, виноградний,помітний тільки при нанесенні.

Результат мені сподобався: шкіра дійсно зволожена, матова і абсолютно не липка. Такий крем я б купила знову.

І останній продукт – бальзам для рук, тіла і губ від бренду Dior Le Baume.

Це універсальний зволожувальний та живильний засіб, який підходить для будь-якої сухої ділянки тіла. Аромау майже немає, загалом щось дуже нейтральне.Консистенція в міру густа, але щільна, дійсно як бальзам. При нанесенні на губи відразу відчувається зволоження, жодного присмаку немає, і загалом використання приємне.

Також спробувала засіб на руках – шкіра після використання стала зволоженою і дуже гладенькою. Загалом засіб сподобався, але повторно купувати не буду, оскільки є багато бюджетних аналогів.