getejra

Рум-спрей Citrus & Floral від Avenue des Parfums

Рум-спрей Citrus & Floral  від Avenue des Parfums

Рум-спрей або парфумований спрей для дому - це простий і ефективний засіб для швидкої ароматизації та освіження повітря в будинку. Вони пропонують неймовірну простоту у використанні. З їхньою допомогою можна швидко змінити аромат у кімнаті, просто розпорошивши продукт у повітрі. Це особливо зручно, коли потрібно терміново освіжити приміщення або створити приємну атмосферу перед приїздом гостей.

  • Арома спрей ефективно усуває неприємні запахи і підтримує свіжість повітря в приміщенні.
  • Парфумовані спреї забезпечують швидкий і помітний ефект. Після розпилення аромат одразу починає поширюватися кімнатою, що дає змогу миттєво створити бажану атмосферу.
  • А також дають змогу створювати унікальні ароматичні комбінації.
Рум-спрей Citrus & Floral  від Avenue des Parfums

Спреї для дому являють собою ароматизовані рідини, що містять розчинені ароматичні олії. Вони поставляються в зручних флаконах з розпилювачем, що дає змогу легко і швидко застосувати їх для освіження повітря в будь-якому приміщенні. Мінімалістичний стильний дизайн чорного кольору в поєднанні з прозорим флаконом та рідиною ідеально вписується в будь-яке приміщення.

Робота рум-спреїв ґрунтується на розпиленні дрібних крапель ароматичної рідини в повітря. Ці краплі швидко і рівномірно розподіляються по приміщенню, насичуючи повітря бажаним ароматом. Процес розпилення забезпечує миттєвий результат, що дає змогу швидко змінити атмосферу в кімнаті та позбутися неприємних запахів. Флакону в 200 мл повинно вистачати на 3 місяці регулярного використання. Стійкість аромату може змінюватись від сезону, рівня вологості та температури у приміщенні, а також переміщення повітряних мас. Після розпилення концентрація аромату поступово стає легшою. Що важливо - аромат не осідає на меблях, одязі і не залишає плям.

Важливо обирати рум-спреї з натуральними інгредієнтами та уникати продуктів, що містять шкідливі хімічні речовини. Натуральний склад допоможе уникнути алергічних реакцій і негативного впливу на здоров'я.

У спальні краще використовувати розслаблювальні та заспокійливі аромати, а в кухні - свіжі та чисті ноти, такі як цитрусові.

Саме цей аромат складається з апельсину, мандарину, грейпфруту, неролі, плюща, базиліка,півонії, амбри та сандалу.

Як же ж ми чуємо цитрусові квіти? Цитруси найчастіше входять у верхні ноти композицій, вносячи в них свіжість і соковитість. Їх запах покращує настрій, "підсвічує" аромат, роблячи його більш легким, повітряним й чистим. їх використовують у продуктах, призначених для ранкового використання, оскільки вони можуть допомогти "розбудити" почуття та забезпечити заряд енергії. Цитруси становлять прекрасну компанію квітам і фруктам, розбавляючи їх солодкість або "густоту". Цитрусові аромати впливають на сектор мозку, який відповідає за емоції та пам'ять. Цитрусовий парфум тонкий, живий, свіжий. Він добре підходить більшості людей. Квіти - дуже очевидна для парфумерії категорія. Квіткові аромати багаті на нюанси, різноманітність квіткових запахів надихає не тільки бджіл, а й людей. Квіткові аромати – найчастіші інгредієнти парфумерних композицій, вони вносять романтичне, жіночне звучання, розбавляють "тяжкість і густоту" східних смол, хоча одним словом описати їх вкрай складно. Поєднання аромату цитрусових та квітів символізує легкість і свободу, він дарує чудові миті радості та щастя, покращує настрій, здається сонячним та оптимістичним і створює відчуття легкої елегантності та чистоти, цйе рум-спрей у мене асоціюються з теплими місяцями року. А літо – це свято, відпустка, відпочинок.

Хоча для кожної кімнати слід вибирати аромат залежно від її призначення, але цей аромат мені подобається всюди - і в спальні, і на кухні, і в ванній і навіть на роботі)

Вибір аромату має враховувати вподобання та очікування. Освіжаючі аромати підходять для створення підбадьорливого настрою, квіткові ноти - для створення затишку, а деревні та пряні запахи - для розслаблення і релаксу.