Крем для нормальної шкіри навколо очей.

Крем для нормальної шкіри навколо очей.

Усім привіт.🌿
Розповім про свої враження від користування Крем для шкіри навколо очейMary & May Tranexamic Acid + Glutathion Eye Cream

В мене міні версія 12 г. І забігаючи наперед скажу, що цього об'єму вистачає на півроку точно.

📍Він іде у 2 форматах: повнопозмірна версія (30г) і міні формат (12г).

🔸Пакування. Невеличка м'яка туба в срібному кольорі із дуже зручним носиком для видавлювання. Діаметр отвору маленький, що дуже зручно видавити необхідну кількість крему. Туба в гарному вигляді і без пошкоджень залишилася до кінця використання.
🔸Крем. Колір білий, консистенція в міру густа. Легко та приємно наноситься. Аромат ніякий не відчувається. АЛЕ... коли в тобі залишилося мінімально крему з'явився якийсь трішки кислуватий аромат.
🔸Нанесення та ефект. Загалом крем мені підійшов. На обличчі шкіра жирного типу, навколо очей нормальна, зима- весна схильна до сухості. Цей крем гарно справився з функцією зволоження. Лягав дуже ніжно, шкіра виглядала добре. Ні, зморжки не заповнить, нову шкіру не відростити, синці не зафарбує. Зволожить на довго і візуально згладити цю область.

І знову АЛЕ... під кінець користування при ненароком потраплянні в очі було легке печіння. Тому, особисто для себе, не розумію навіщо брати великий об'єм даного крему. Мені 12 грам вистачило на більше ніж на пів року.


🔸Склад. Прочитавши на сайті, склад не критично поганий. Є декілька хороших компонентів. Не ідеальний, як на мене. але якоїсь крутого крему із дуже класним складом я досі і не знайшла. Зараз користуюсь від Weleda, допис буде. Якщо знаєте якийсь крутий крем для зони навколо очей, порекомендуйте, будь ласка.
👐🏼І так висновок: Крем для шкіри навколо очейMary & May Tranexamic Acid + Glutathion Eye Cream підійде для нормальної шкіри навколо очей. Він зволожує і це зволоження зберігається довго. Для сухої шкіри, на мою думку, зволоження буде не вистачати. Чи повторюю знову? Не знаю, можливо, але не цього року точно.

Крем для нормальної шкіри навколо очей.