Кузя Ю-а

Пляшка дорогого портвейну

Абсолютно унікальний, неповторний, інтелектуальний аромат! Ковток дорогого портвейну, що обирає лише розуміюча його цінність людина. Аромат є нішевим!

Це не простий аромат, однозначно статусний, такий, що підкреслює всю самодостатність власника. Унісекс, що надає впевненості жінці та сексуальності чоловіку.

Я закохалась в цей аромат, в цей букет...

Доречі пакування теж дуже аристократичне. Книжка, що прикрашена бронзовим тисненням лондонського денді... який пильнує час та своє життя. Проте, знає, коли хоче і може дозволити собі ту хвилинку люксу...

Додам, що аромат дійсно є активним представником ніші, завдяки унікальності. Я не пригадую жодного парфуму, що б звучав, хоч трошки схоже на цей...

Ми знаходимо безцінний скарб у вигляді ароматного парфуму!

Пляшечка нагадує дорогий портвейн! Скло темне, аби проміння палкого сонця ніяк не вплинуло на його букет! Аромат та смак, який з часом стає ще більш насиченим та унікальним!

Закцентую, що аромат є стійким, густим та тримається дуже довго на тілі і до прання на одязі.

Це просто неймовірний букет. Аромат квітково шипровий!

Це ніби бокал портвейну, що переливається букетом квітів та фруктів!

Фрукти, іланг іланга на початку...

Далі апельсин, солодкий апельсин, що занурений в тягучий, солодкий, свіжий, янтарний мед.... Ці пахощі просто зносять кришу! Вибачте, але це факт!

І ще троянда, яка додає спокуси аромату!

Піраміда виглядає наступним чином:

Початкова нота: Іланг - іланг, Мандарин, Персик
Нота серця: Квіти апельсина, Мед, Троянда
Кінцева нота: Ваніль, Ладан, Пачулі, Шкіра

А далі, просто чистий секс та легке опʼяніння :) Бо завершують піраміду - пачулі, шкіра, ваніль і так, мій найулюбленіший ладан!

Ноти саме ладану надають святості цьому портвейну... ніби погоджують ось от цей букет.

Цей аромат абсолютно не простий. Це однозначно для сильних, можливо пʼяних від кохання, проте як на мене, все ж таки самодостатніх та зайнятих. Тих, хто ввечері любить посидіти в тиші за келиком портвейну...

З ним мені комфортно, з ним мені затишно, з ним я хочу бути ...