𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Паста для волосся got2b Beach Matt

Паста для волосся got2b Beach Matt

Пасту для волосся придбали після того, як син почав робити модні стрижки. В салоні йому робили зачіску за допомогою подібного засобу, тому треба було купити додому і собі, щоб вкладувати волосся.

Вибір зупинили на got2b Beach Matt.

Паста для волосся got2b Beach Matt
Паста для волосся got2b Beach Matt

Формат засобу зручний, металева баночка з кришкою на різьбі. Об'єм 100 мл.

Паста має середню фіксацію.

Колір сіруватий, аромат неймовірно приємний, свіжий, фруктово-тропічний, довго тримається, але зовсім не дратує, напроти.

Засіб представлений у вигляді пасти з приємною кремовою текстурою. В баночці вона досить густа і здається щільною, але вона м'яка, пластична, легко розподіляється.
За допомогою цієї пасти син сам вкладає своє волосся (йому майже 12 років) навіть без моєї допомоги, бо з нею легко працювати і у нього завжди виходить все супер,при цьому швидко.

Паста дуже економно витрачається, бо її треба зовсім трохи. Вона має властивість матувати волосся і трохи забирати його блиск.
Фіксує чудово, зачіска добре тримає задану форму весь день. На дотик відчувається, що на волосся щось нанесене, але тактильно все гаразд, воно м'яке, не жорстке. Паста не обтяжує, не склеює, лягає рівномірним шаром, не помітна на голові, щоб створювала якийсь наліт.

Покупка була дуже вдалою, ми раді, що обрали саме цю пасту. Вона нас влаштовує на всі 💯. Аромат, текстура і сам ефект дуже подобаються. Користуємось нею вже давно, а баночка ще майже ціла.