Hrystja_

Joly:Lab Home Lami Kit

Я ніколи не ламінувала брови, але завжди було цікаво спробувати, як це. А ще більше цікаво подивитися, що з цього вийде.

Значно легше, ніж я думала.

Спочатку я витерла брови засобом для очищення. Саме він допомагає підготувати брови до ламінування, обезжирити їх, стерти залишки макіяжу.

Потім перейшла до кроку 1 - реконструкція.

Засіб має густу кремову текстуру, легко наноситься. Протримала на бровах ~ 10 хв, витерла сухим спонжем, який був в наборі.

На цьому етапі волосся стає більш гнучкіше і пружне, засіб надає необхідноі форми бровам, розгладжує поверхню і прибирає пухнастість. Запаху практично не має.

Засіб має вже трішки рідшу текстуру. Теж без проблем наноситься. На цьому етапі волосини насичуються зміцнювальними амінокислотами, насичується пігмент. Брови стають виразними і гладенькими, фіксуються у правильну форму.

Тут я тримала ~ 8 хв. Потім знову витерла сухим спонжем.

Цей засіб вже пахне вишенькою. Його змивати не потрібно.

Це вже більше доглядова функція. На цьому етапі відбувається зміцнення волосків, живлення і зволоження ( в складі компонент із куркуми), гідролізований протеїн пшениці бореться зі зневодненням, колаген повертає силу і гладкість, візуально збільшує густоту.

Набір для самостійного ламінування дуже сподобався. Все виявилось справді легко і просто ( хоч спочатку боялася). Брови виглядають значно краще, ніж до того.

Зараз вони ідеально тримають форму, і виглядають правильно, ніби кожна волосинка має своє місце.

Обеого набору, до речі, вистачить на 3-4 рази. Тож таке ламінування значно економніше і по бюджету, і по часу.

Ну, і наглядний приклад "до" та " після"