Мій догляд за проблемною шкі рою
Комплексний догляд за проблемною шкірою: відгук про Simple, CeraVe, PhysioGel та інші засоби
-Simple міцелярна вода
Першим етапом мого догляду за шкірою є умивалка Simple Вона коштує недорого, приблизно до 200 гривень, але результат приємно вражає. Мені дуже подобається цей засіб, адже він не викликає комедонів і навіть допомагає моїй шкірі виглядати світлішою, зникли постакне. Важливо зазначити, що умивалка не має запаху і не викликає подразнення навіть при потраплянні в очі. Після використання шкіра не стягується, і цей засіб чудово підходить як база під макіяж. Хоча виробник зазначає, що умивалку можна не змивати, я все ж таки віддаю перевагу її змиванню.
Для порівняння, користувалася умивалкою від Garnier, і досвід був не надто приємним. Шкіра стала швидко жирніти, постійно відчувалась брудною, а ще з'явились нові комедони. Ось чому Simpleдля мене схожа на Bioderma, але з приємнішою ціною і гарним складом.
-CeraVe гель для вмивання
CeraVe гель для вмивання для нормальної та жирної шкіри став для мене одним із найкращих засобів у догляді за обличчям. Моя шкіра жирна, схильна до появи комедонів, тому підібрати правильний засіб для очищення було важливо. Цей гель чудово виконує своє завдання: він глибоко очищує пори, видаляє надлишки себуму, не пересушуючи при цьому шкіру. Я відчула різницю вже після кількох застосувань – шкіра стала менш жирною, пори звузились, і нових висипань майже не з’являється. містить цераміди, ніацинамід та гіалуронову кислоту, які допомагають зберігати вологу в шкірі, захищаючи її від пересушення. Це особливо важливо, оскільки багато умивалок для жирної шкіри агресивно знежирюють, що призводить до ще більшого виділення себуму. З цим гелем я помітила, що моя шкіра залишається матовою довше, а баланс вологи зберігається протягом усього дня.
Пробувала також інший варіант цього гелю для сухої шкіри (зелений флакон), але він мені не підійшов – відчуття чистоти було не таким глибоким, і шкіра виглядала тьмяною.
-Simple тонік
Тонік Simple займає особливе місце в моєму догляді, адже він ідеально завершує очищення після гелю для вмивання. Цей тонік без спирту чудово підходить для чутливої та жирної шкіри. Його формула м’яка, не викликає подразнень, але водночас ефективно видаляє залишки забруднень і себуму.
Що мені особливо подобається в цьому тоніку – він не залишає на шкірі липкого чи важкого відчуття. Засіб швидко вбирається, освіжає обличчя і робить його м’яким та приємним на дотик. Після його використання шкіра краще сприймає подальший догляд – сироватки, креми, зволожувачі.
Для мене важливо, щоб тонік не пересушував шкіру, адже саме це часто стає причиною появи зайвого себуму. він дбайливо піклується про баланс вологи і тонізує шкіру, не порушуючи її природний захисний бар'єр. Це продукт, який чудово працює як самостійно, так і в комплексі з іншими засобами Simple.
Physiogel
Що стосується кремів, то моя шкіра дуже проблемна, і я довго не могла знайти свій ідеальний продуктПротягом трьох років перепробувала різні аптечні креми окрема від CeraVe, La Roche-Posay та інших брендів. , мене постійно обсипало або креми взагалі не зволожували мою шкіру зовсім. Але найкращим для мене виявився PhysioGel гіпоалергенний крем. Він справді став порятунком для моєї шкіри. зазначу, що через жирну шкіру часто з’являються комедони, і довго не могла зрозуміти, чому вона стає ще жирнішою після використання умивалок для жирної шкіри. З часом зрозуміла: якщо після агресивного очищення не зволожувати шкіру, себум починає виділятися ще активніше, а це провокує нові висипання. Тому після такої умивалки важливо використовувати живильний крем, щоб відновити баланс шкіри
Скребок Гуаша
Окремо хочу відзначити скребок гуаша. У мене завжди були набряки, і цей інструмент дійсно допоміг. Тепер тон обличчя рівний, шия стала більш вираженою, і набряків більше немає. Гуаша чудово справляється з їх зняттям.
Коментарі (0)