Olha🍒

Огляд на NOVO Duochrome Eyeshadow + макіяж

приїхав цей продукт в фірмовій коробці, де на зворотній стороні вказана вся необхідна інформація разом зі складом:

Інгредієнти: полідиметилсилоксан, синтетичний фторфлогопіт, етилгексилпальмітат, CI 77891, стеарат магнію, поліетилен, поліметилсилсесквіоксан, диметилсилілат кремнезему, діоксид кремнію, CI16035, C177499, оксид олова, метилпарабен, C175470

Інші мікроелементи: C177491, пропілпарабен, C119140

саме пакування приємне, на дотик нагадує матеріал soft-touch, в середині є якісне дзеркальце і закривається на магніти. загалом тіні ідеальні для того, щоб скласти навіть в саму маленьку сумочку і мати змогу в дзеркалі перевірити стан макіяжу :)

в мене 02 відтінок на рожевій основі. повторюсь, що це дуохромні тіні (я намагалась передати це на фото, але краще за все з цим справився виробник) з переливом з синього в рожевий, повірте, що в живу це виглядає неймовірно! саме цього мені не вистачало в колекції, але варіант більше на темну пору доби.

в лінійці є ще 9 відтінків, але як на мене 02 та ще 03 виглядають більш універсальними, на відміну від інших.

підготувала для вас різні приклади макіяжу з цими тінями під природнім світлом та штучним:

1. як акцент на центр повіки (денний варіант)

2. самостійні тіні на все око (більш вечірній варіант)

3. як топер на сухі тіні

наносити їх краще пальцем або спонжиком (не пензликом), який є на одному з фото, я його просто поклала в коробочку і можу поправити мейк не торкаючись обличчя брудними руками.

по стійкості вони можуть показати себе дуже добре, якщо підібрати хорошу основу під макіяж. зазвичай я використовую консилер та зволожуючий гель від Simple, огляд робила тут - https://club.makeup.com.ua/post/48076/

загалом ці тіні - любов! прекрасний засіб розбавити макіяж, додати легкого, але яскравого акценту або зробити легкий вечірній мейк. якщо вам такий варіант до душі, дуже раджу пошукати і придбати собі :)

обіймаю ✨