AsyaFox

Happy box mermade

Happy box mermade

Привіт дівчата, це Ася!

Приїхавши за-за кордону я і не сподівалася отримати свій Хеппі Бокс ( це сюрприз колоборація між Mermade та відомим магазином), адже вони бувально розлетілися як гарячі пиріжки. Я все ж таки встигла замовити 2шт. з сайту та ще й в півціни через закінчення аккції.

Я не вдавалася в подробиці, але по ідеї, існувало 4 види наповнення та можливість виграти прикрасу.

Але для мене, подібні бокси це завжди плюс, тому що:

1.Азарт (а що ж випаде мені?)

2. Наповнення від Русалоньки коштує набагато більше ніж коштує бокс! Це дуже вигідний спосіб познайомитися з брендом.

В цьому випуску команда "А" та команда Русалоньок дуже постаралася, вони заліпили кожну щілинку захисною наліпкою (хоча знаходилися дикі люди які псували пакування аби дізнатися вміст, та й мені, навіть зі складу, прийшли бокси з відтягнутим від краю дном - людський фактор

, бажання наживи)

Перейдемо до самого Хеппі - Боксу:

У нього максимально літній вайб, він виконаний у формі шматочку кавунчика що виглядає весело та мило. Щодо наповнення : в моїх двох боксах випало однакове наповнення, а саме Міст з блискітками для тіла, та гель для душу.

Гель для душу просто ідеальний, він пахне найсмачнішим у світі кавуном, добре піниться, не пересушує шкіру. Я навіть додавала його при пранні в якості ополіскувача і речі пахли декілька днів! Русалоньки як завжди, заходять з "козирів" а саме з божественних ароматів.

Щодо місту: його аромат не передати словами, він солодкий, пахне тропічними фруктами та квітами, я мрію щоб він ніколи не закінчувався у мене, бо як я зрозуміла з сайту, це скоріш за все лімітка. Аромат чудовий, відчуваю його на собі цілий день. Розпилювач зручний, баночка пластикова, стильна етикетка, шиммер видно на шкірі зовсім трішки, але варто розуміти, що бокси мали підійти всім покупцям, а деякі люди мають чутливу шкіру для великих блискіток, тому не можу сказати що це мінус. Єдине що хочу порадити : наносьте засіб спочатку на руки, а потім на шкіру, так ви запобігаєте забрудненню білого одягу та краплинок що містять олії. Я дуже задоволена боксом і буду чекати нової колоборації! Дякую всім за увагу !

Happy box mermade
Happy box mermade
Happy box mermade